Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν είχα καμία διάθεση να φέρω σε δύσκολη θέση τον Δώρο και τον Ανδρέα»
Media

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν είχα καμία διάθεση να φέρω σε δύσκολη θέση τον Δώρο και τον Ανδρέα»

Η Μαρία Μπακοδήμου παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Power of love και επεμβαίνει διακρητικά όταν το θεωρεί σωστό. 

Ωστόσο, έχουν υπάρξει παίκτες όπως ο Δώρος και ο Ανδρέας που έχουν πει πως η παρουσιάστρια τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Κάτι, που η ίδια το αρνείται.

Εσύ ποιον θα διάλεγες, αν έπαιζες στο παιχνίδι;

« Τι λέτε, καλέ; Δεν είναι ούτε της ηλικίας μου, δεν είναι στο ρεπερτόριο μου. Όλα τα παιδιά είναι γοητευτικά και χαριτωμένα, αλλά δεν μπορώ να μπω τώρα στη θέση των 20άχρονων κοριτσιών. Αυτήν τη στιγμή δεν έχω εκεί μέσα επιλογή»

Ο Ανδρέας και ο Δώρος δήλωσαν ότι τους έφερες σε δύσκολη θέση μέσα στο παιχνίδι.

«Δεν είχα καμία διάθεση να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Ωστόσο, είναι ένα reality και είναι συγκεκριμένος ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις τους παίκτες. Δεν το κάνεις για να τους φέρεις σε δύσκολη θέση, αλλά για να προβάλεις την ταυτότητα τους, να ξέρει και ο κόσμος που ψηφίζει ποιος πραγματικά είναι ο καθένας. Αλλιώς όλοι θα έβγαιναν τέλειοι Δεν είναι reality αυτό»

Επίσης, σχολιάστηκε πολύ και η αισθητική των παικτών. Έλεγαν ότι αν δεν έχεις βάλει χείλη, τρέσες και βλεφαρίδες δεν μπορείς να μπεiς στο παιχνίδι.

«Δεν είναι στο περιβάλλον μου παιδιά σε αυτή την ηλικία. Αλλά αυτό που βλέπω γύρω είναι παντού duckfaces. Αυτά είναι τα κανονικά κορίτσια; Τι να πω; Είναι μια γενιά ανθρώπων που έχουν αυτή την αισθητική αυτήν τη στιγμή. Αλλωστε, γελάμε και με τα κορίτσια γιατί έχουν χιούμορ. Λέμε <<τι θα γίνει με τα υαλουρονικά, παιδιά;». Αλλά την αισθητική τους και τις επιλογές τους δεν μπορώ να τις κρίνω»

Δεν νομίζουμε ότι είναι έτσι ο μέσος όρος. Δεν είναι οι γυναίκες έξω ακριβώς έτσι.

«Τα περισσότερα κορίτσια της νέας γενιάς, από το σχολείο ακόμα, κάνουν κεράτινη στα μαλλιά, θήκες δοντιών, φρύδια. Το βλέπω και από τα 16άχρονα» εξήγησε στο Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved