Λίλα Κουντουριώτη: «Μετά το Survivor, που ήταν ξεχωριστό, νοµίζαµε ότι όλα τα ριάλιτι θα πετύχουν»
Media

Λίλα Κουντουριώτη: «Μετά το Survivor, που ήταν ξεχωριστό, νοµίζαµε ότι όλα τα ριάλιτι θα πετύχουν»

Η Λίλα Κουντουριώτη, η οποία είναι πλέον γνωστή αθλητικογράφος, μιλάει για τις προτιμήσεις της στην τηλεόραση και παραδέχεται πως έχει ενοχές για τον γιο της που δεν βλέπει όσο θα ήθελε... 

Θα ήθελες να δοκιμαστείς σε μια ψυχαγωγική εκπομπή;

Τα αγαπώ τα αθλητικά και µε καλύπτουν απόλυτα. Μου πάνε οι µακροχρόνιες σχέσεις νοµίζω και µου αρέσει να δίνοµαι κατά αποκλειστικότητα σε ό,τι καταπιάνοµαι. Αν δεν ήταν κάτι κοµµένο και ραµµένο σε εµένα, δύσκολα θα άλλαζα πορεία πάλι.

Εχεις δεχτεί κάποια ανάλογη πρόταση;

Εχω συζητήσει, γιατί δεν µου αρέσει να κλείνω πόρτες, αλλά δεν φτάσαµε ποτέ σε επίσηµη πρόταση.

Τι σου αρέσει να παρακολουθείς στην τηλεόραση;

Πλέον, επειδή ο χρόνος µου λόγω του µικρού µου, είναι αρκετά περιορισµένος παρακολουθώ τα περισσότερα αθλητικά δρώµενα για να είµαι ενηµερωµένη. Τις υπόλοιπες ώρες η τηλεόραση παραµένει κλειστή ή παίζει Nikelodeon…

Πώς θα σχολίαζες τη μόδα των ριάλιτι;

Στην Ελλάδα δεν έχουµε µέτρο. Μετά το «Survivor», που ήταν όντως ξεχωριστό, νοµίζαµε ότι όλα τα ριάλιτι θα πετύχουν. Προφανώς και αυτό δεν µπορεί να συµβεί. Εµένα προσωπικά µε αφήνουν τελείως αδιάφορη.

Είσαι πλέον μητέρα. Πώς συνδυάζεται η μητρότητα με τη σκληρή δουλειά;

Τα ωράρια και οι ρυθµοί είναι απαιτητικοί, αλλά σχεδόν όλοι πια δουλεύουµε µε ρυθµούς που αγγίζουν τα κόκκινα. Μου λείπει ο ύπνος, το παραδέχοµαι, αλλά µε τον γιο µου έχω όλα τα άλλα!

Αισθάνεσαι ενοχές;

Κάθε Σαββατοκύριακο… Ανελλιπώς.

Διακοπές προβλέπονται;

Κάπου στις αρχές Ιουλίου ολοκληρώνω τις επαγγελµατικές µου υποχρεώσεις και µέχρι το τέλος Αυγούστου που ξεκινά ξανά το πρωτάθληµα γεµίζω µπαταρίες και εγώ. Φυσικά η καθηµερινή ενασχόληση µε τα σπορ δεν σταµατά, αφού όλο και ρίχνω κλεφτές µατιές σε µεταγραφές και σε άλλα αθλητικά νέα.

Κρατάει χρόνια η φιλία σου με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Πώς τη βλέπεις τώρα που έγινε για τρίτη φορά μανούλα;

Η Σταματίνα είναι στη φετινή της τηλεοπτική πορεία πιο πλήρης και ενημερωμένη από ποτέ! Οσο για την προσωπική της πορεία και την πενταμελή της πια οικογένεια, της αξίζει κάθε ευτυχία σε εκείνη και στον Θέμη.

Εσύ πώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου τα επόμενα χρόνια; Τι ονειρεύεσαι;

Αν και τα μακροχρόνια σχέδια τα φοβάμαι, θα ήθελα να είμαι όπως σήμερα, χωρίς πλην και συν. Υγιής, δυνατή με όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους στο πλάι μου.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved