«Καλημέρα Ελλάδα»: Αυλαία για την εκπομπή- Το μήνυμα του Παπαδάκη
Media

«Καλημέρα Ελλάδα»: Αυλαία για την εκπομπή- Το μήνυμα του Παπαδάκη

Τελευταία εκπομπή σήμερα Παρασκευή 29 Ιουνίου για τον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του.

Για μία ακόμη σεζόν, ο Γιώργος Παπαδάκης και το «Καλημέρα Ελλάδα» αναδείχθηκαν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στην πρωινή ενημέρωση. Η επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1, για 27η συνεχόμενη χρονιά, κατέκτησε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο στο σύνολο των τηλεθεατών, όσο και στo κοινό 18-54.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, η δημοσιογραφική του ομάδα και όλοι οι συντελεστές της εκπομπής έφεραν για ακόμη μια χρονιά την πρωτιά στο «Καλημέρα Ελλάδα», κερδίζοντας και φέτος, την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της εκπομπής, ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε σχετικά: «H τηλεθέαση μπορεί να παίζει ρόλο για τα κανάλια και τους διαφημιστές, όμως αυτό που εμείς έχουμε στο μυαλό μας, είναι να είμαστε χρήσιμοι, δίπλα στο κοινό που μας παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και μας βγάζει πρώτους στην τηλεθέαση της καρδιάς τους. Ευχαριστώ όλη την ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα», την καλύτερη ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Όλοι μαζί σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Καλό καλοκαίρι, και του χρόνου θα είμαστε μαζί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved