«Όλα στην τηλεόραση είναι από κακά ως τρισάθλια»
Media

«Όλα στην τηλεόραση είναι από κακά ως τρισάθλια»

Απέχει από την τηλεόραση αλλά είναι από τους ανθρώπους που έχουν κρίση και δε διστάζουν να σχολιάσουν το τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Ο Φώτης Σπύρου σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχτηκε πως του έχει λείψει η τηλεόραση αλλά δεν παρακολουθεί κανένα πρόγραμμα.
Η τηλεόραση σου έχει λείψει;
«Άμα μου πουν για κάποιο σίριαλ που με ενδιαφέρει, βεβαίως. Αν θεωρήσω ότι κάπου χωράω, ότι κάτι είναι για μένα κι εγώ για αυτό, ναι και βέβαια. Μου αρέσει η τηλεόραση»

Τι σου αρέσει να βλέπεις στην τηλεόραση; «Πλάκα μου κάνεις! Τίποτα δεν μου αρέσει να παρα-κολουθώ στην τηλεόραση, όλα είναι από κακά ως τρισάθλια»

Δηλαδή δεν βλέπεις Survivor, Power Of Love, Game Of Love;
«Κατάντια, θλίψη, ξεπεσμός. Αυτά τα παιχνίδια, που με τον τίτλο τους υπόσχονται τον έρωτα, είναι μόνο για ανέραστους και ανθρώπους με καμία πιθανότητα για ερωτική επιτυχία. Αυτά τα παιχνίδια παίζονται από δυστυχισμένοι, απευθύνονται σε ακόμα πιο δυστυχισμένους, κι αυτοί που τα κατασκευάζουν μας περνάνε για ηλίθιους. Έλεος, τι σχέση έχουν αυτά με την αγάπη και τον έρωτα; Αλήθεια τι μαθαίνουμε στα νέα παιδιά; Κάτι πρέπει να κάνουμε να το σταματήσουμε», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved