Αμέλια Αναστασάκη: «Δίνουμε φωνή στον πολίτη»
Media

Αμέλια Αναστασάκη: «Δίνουμε φωνή στον πολίτη»

Την κοινωνική, ανθρώπινη, αλλά και αισιόδοξη πλευρά της ζωής μάς μεταφέρουν από Δευτέρα έως Παρασκευή (15.00-18.30) οι Kρητικές Αμέλια Αναστασάκη και Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, μέσα από την εκπομπή τους «Εχουμε και λέμε» στο Νέο Κανάλι.

Η «Espresso» συνομίλησε με την Αμέλια, η οποία, πέρα από την καθημερινή μάχη της με την ενημέρωση, ετοιμάζει, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του σταθμού, ακόμα μία παραγωγή, η οποία θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, με σκοπό να βγάλει στο φως την ελληνική επιχειρηματικότητα και τους Ελληνες businessmen που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

«Από το 2002 που εργάζομαι ως δημοσιογράφος την καρδιά μου έχει κλέψει ξεκάθαρα η ενημέρωση. Στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Alter, στην ΕΡΤ, στο Mega, στο Ε, κάλυπτα το ελεύθερο ρεπορτάζ που θεωρώ τη βάση όλων των ρεπορτάζ και μετέπειτα ήμουν διαπιστευμένη στο υπουργείο Εργασίας. Αγαπώ την ειδησεογραφία και την επικαιρότητα και τώρα στο Νέο Κανάλι έχω στόχο, μαζί βέβαια με τη συνάδελφό μου, να δώσουμε φωνή στον Ελληνα πολίτη», λέει.

«Η παραγωγή έχει κοινωνικό προφίλ και εστιάζει σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο, από το Ασφαλιστικό και τα εθνικά ζητήματα, μέχρι την εγκληματικότητα. Σήμερα ο Ελληνας, βλέποντας δυστυχώς να γίνονται περικοπές από παντού, σε μισθούς και συντάξεις, δεν ελπίζει πουθενά και έχει απαξιώσει το πολιτικό σύστημα» τονίζει η δημοσιογράφος, η οποία έχει ζήσει μεγάλες δυσκολίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Στην καριέρα μου έζησα το λουκέτο τριών σταθμών, του Alter, της ΕΡΤ, του Mega, και ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Πάντα έλεγα “πάμε ξανά από την αρχήˮ και είχα στο μυαλό μου την οικογένειά μου. Από τη στιγμή που έχω μια εξάχρονη κόρη να αναθρέψω πρέπει να είμαι δυνατή και να έχω δικλίδες ασφαλείας. Γι’ αυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, κοιτούσα να διατηρώ και μια δεύτερη δουλειά. Ετσι, παράλληλα με το Νέο Κανάλι εργάζομαι και στο CNN Greece, το οποίο είναι ένα μάχιμο ζωντανό διαδικτυακό κανάλι. Εγώ καλύπτω θέματα που αφορούν την οικονομία, αλλά και την παρουσίαση μεγάλων ελληνικών και ξένων εταιριών στον κόσμο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved