Χαντζή-Καρσιώτης: Η συνεργασία τους και το νέο Project
Media

Χαντζή-Καρσιώτης: Η συνεργασία τους και το νέο Project

Το καλοκαίρι βρίσκει την Βίκυ Χαντζή και τον Πέτρο Καρσιώτη σε νέο πόστο.

Βίκυ Χαντζή: «Με τον Πέτρο έχουμε συνυπάρξει και στο παρελθόν ως τηλεοπτικό δίδυμο στην πρωινή ζώνη. Δουλεύουμε 20 χρόνια μαζί στο δελτίο και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε ξανά. Το σπουδαιότερο βεβαίως είναι πως έχουμε δίπλα μας μια δυνατή δημοσιογραφική ομάδα, με επικεφαλής τον ικανότατο συνάδελφο-αρχισυντάκτη Παναγιώτη Γερολυμάτο» τόνισε στον Τηλεθεατή.

Πέτρος Καρσιώτης: «Βρίσκω συναρπαστικό το να κινούμαι σε ανοιχτούς ορίζοντες από πλευράς θεμάτων, που μας απασχολούν όλους».

-Πώς νιώθετε που μετά από 10 χρόνια είστε ξανά μαζί σε παρουσίαση εκπομπής;

Β.Χ.: «Εξαιρετικά ευγνώμων. Με τον Πέτρο έχουμε τον ίδιο κώδικα αξιών και έναν αμοιβαίο σεβασμό την ώρα του "αέρα". Συγχρονιζόμαστε άψογα και "χορεύουμε" τανγκό, χωρίς να πατάμε ο ένας τα πόδια του άλλου!».

Π.Κ.: «Η Βίκυ είναι αξιαγάπητο πρόσωπο της επαγγελματικής μου ζωής. Προσηλωμένη στο στόχο της σε απόλυτο βαθμό και πολύ εργατική. Η συνάντηση μας πιστεύω ότι θα αρέσει στους τηλεθεατές. Ή τουλάχιστον ελπίζω».

- Τι προσδοκάτε από την πορεία της εκπομπής σας;

Β.Χ.: «Να ξεκινά ο κόσμος τη μέρα του μαζί μας και να το απολαμβάνει. Με τον Πέτρο και την ομάδα μας στήνουμε ένα πλούσιο μαγκαζίνο, ένα "τηλεοπτικό smoothie" αν θέλεις, που θα περιλαμβάνει στις σωστές δόσεις ενημέρωση, ψυχαγωγία, χρηστικές ειδήσεις, ζωντανές συνδέσεις, ταξίδια, πρόσωπα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας εμπνεύσει, να μας δώσει δύναμη και να κάνει τη μέρα μας καλύτερη».

Π.Κ.: «Να έχουμε την αποδοχή των ανθρώπων, που επιλέγουν να μας δουν και να είμαστε καλή και χρήσιμη παρέα για αυτούς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved