Media

Το Τατουάζ: Αρχίζουν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου

Δεύτερος κύκλος, νέα πρόσωπα και συνταρακτικές ανατροπές στο «Tατουάζ», τη μεγάλη επιτυχία της σεζόν.

Οι ιθύνοντες του ALPHA δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την πορεία της σειράς. Έτσι, έχει αποφασιστεί η πρεμιέρα της να προγραμματιστεί μέσα στον Σεπτέμβριο, ώστε να προλάβουν τον ανταγωνισμό και να κερδίσουν πόντους τηλεθέασης.

Οι συντελεστές του «Τατουάζ» δούλεψαν με τις μηχανές στο φουλ ώσπου να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου, ταξιδεύοντας παράλληλα σε Λονδίνο, Αθήνα, Αίγινα και Μετέωρα. Στην πανέμορφη Σκόπελο, όπου πραγματοποιήθηκε ο επεισοδιακός κρυφός γάμος του Τόνι και της Τατιάνας, έγιναν τα τελευταία γυρίσματα. Στο γραφικό νησί ηθοποιοί και συνεργείο πέρασαν όμορφες στιγμές, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Μάλιστα πλάνα από εκεί θα χρησιμοποιηθούν και στην πρεμιέρα του νέου κύκλου. Στα διαλείμματα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο και να κάνουν τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού. Εξάλλου έχουν γίνει ήδη μια πολύ δεμένη παρέα.

Ύστερα από μια ολιγοήμερη διακοπή μες στον Ιούνιο, επιστρέφουν δυναμικά στο πλατό στις αρχές Ιουλίου, ενώ τα γυρίσματα θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς ως τον Δεκαπενταύγουστο. Τα επεισόδια είναι διπλά και αυτό σημαίνει ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να υπάρχει έτοιμος και μονταρισμένος ένας ικανοποιητικός αριθμός.

Πηγή: Τηλέραμα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved