Media

Θέμης Γεωργαντάς: Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1; Αυτό είναι το παρασκήνιο

Gossip-tv Team

Τέλος ο Θέμης Γεωργαντάς από τον ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου»: «Το τηλεοπτικό του μέλλον από ότι φαίνεται δεν θα είναι στον ΑΝΤ1. Λέω από ότι φαίνεται γιατί ήδη στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 ψιθυρίζεται ότι ο Θέμης Γεωργαντάς, ίσως του χρόνου είναι κάπου αλλού.»

Και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Σίγουρα όχι με τη Φαίη. Σε αυτή την εκπομπή θα δούμε πάρα πολλές αλλαγές ούτως ή άλλως, μέχρι και το σκηνικό θα αλλάξει και στα πρόσωπα και παντού. Εκεί στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 έλεγαν ότι δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε με μια πολύ αγαπημένη του φίλη με την οποία μένουν και απέναντι ουσιαστικά, τη Ναταλία Γερμανού. Κατά καιρούς η Ναταλία είχε προσεγγίσει τον Θέμη Γεωργαντά και στο παρελθόν γιατί πολύ θα της άρεσε να συνεργαστούν. Είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια, μάλιστα ο Θέμης ήταν αρχισυντάκτης της όταν δούλευαν και οι δύο στο περιοδικό Ποπ Κορν. Άρα μιλάμε για μια φιλία πάνω από 20 έτη.

Η αλήθεια είναι ότι η Ναταλία είχε προσεγγίσει και στο παρελθόν τον Θέμη Γεωργαντά την περίοδο που ήταν στο Epsilon. Όμως εκείνος είχε παραμείνει στον ΑΝΤ1…»!
Και κατέληξε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι ο Θέμης Γεωργαντάς έκανε επαφή όχι μόνο στον Alpha που σας είπα ότι τον καλοβλέπουν, έκανε επαφή και ο ίδιος για ένα καινούριο δικό του project σε άλλο μεγάλο κανάλι που δεν έχει προχωρήσει»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved