Χαντζή-Καρσιώτης: Όσα δεν ξέρουμε για το δίδυμο του Alpha
Media

Χαντζή-Καρσιώτης: Όσα δεν ξέρουμε για το δίδυμο του Alpha

Η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους. 

Το δίδυμο του Alpha λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του «Alpha παντού» αποκάλυψε πως ηρεμεί στην προσωπική του ζωή, αλλά ποιος είναι ο αγαπημένος του προορισμός.

Τι σημαίνει για σας ποιότητα ζωής;

«Να ξυπνάς και να κοιμάσαι με γαλήνια ψυχή και γαλήνιο νου» είπε η Βίκυ Χατζή ενώ ο Πέτρος Καρσιώτης συμπλήρωσε: «Να υπάρχει υγεία. Να έχω ποιοτικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους, μου, καλές σχέσεις με τους συναδέλφους μου, αναγνώριση των προσπαθειών μου στη δουλειά μου και κάπου κάπου ένα διήμερο εκτός των τειχών. Και να υπάρχει χρόνος για να εντρυφώ σε πτυχές της ιστορίας».

Στην προσωπική σας ζωή επιλέγετε την ηρεμία;

Β.Χ.: «Στην προσωπική μου ζωή ασχολούμαι ενεργά με το life coaching και τη συμβουλευτική ψυχολογία που αγαπώ πολύ. Είμαι πιστοποιημένη NLP Master Practitioner και πραγματοποιώ σεμινάρια, workshops και βιωματικές παρουσιάσεις βιβλίων αυτογνωσίας, με τεχνικές και μεθόδους που βοηθούν τον καθένα από εμάς να πετύχει τους στόχους του».

Π.Κ.: «Ως οικογένεια, είμαστε εξ επαγγέλματος, αλλά και εκ φύσεως, θορυβώδεις. Κι όταν η ηρεμία έρχεται, μοιάζει με συνώνυμο της πλήξης».

Αγαπημένος προορισμός διακοπών;

Β.Χ.: «Παξοί - Αντίπαξοι. Μαγεία!».

Π.Κ.: «Η Κρήτη και η Επίδαυρος» εξήγησαν στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved