Ραμόνα Βλαντή: «Δεν έχω να απολογηθώ για την ειλικρινή µου άποψη»
Media

Ραμόνα Βλαντή: «Δεν έχω να απολογηθώ για την ειλικρινή µου άποψη»

Ξεχώρισε µε τη συµµετοχή της στο «My Style Rocks», µε παρουσία έντονη, προσωπικότητα εκρηκτική, µε ιδιαίτερη αίσθηση του στιλ που την έχρισε τελικά νικήτρια του σόου. Η Ραμόνα Βλαντή φέτος βρισκόταν τηλεοπτικά στο πλευρό της Σάσας Σταµάτη, σχολιάζοντας τις ενδυµατολογικές επιλογές επώνυµων κυριών, µε τον γνωστό καυστικό τρόπο της. Αφοπλιστική και άµεση λέει πώς αντιμετωπίζει όλους εκείνους που αντιδρούν στην κριτική της... 

Πώς είναι η συνεργασία µε τη Σάσα Σταµάτη;

Πολύ καλή!

Εχετε έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση µεταξύ σας;

∆εν θα το έλεγα. Η Σάσα είναι πολύ δυναµική γυναίκα, µε άποψη, και για µένα είναι σαν σχολή. Η καθεµιά έχει τη δική της προσωπικότητα και άποψη και το υποστηρίζουµε και οι δύο.

Εχετε δεχτεί παράπονα για σχόλια που κάνατε στην εκποµπή;

Ναι, αλλά αυτό είναι αναµενόµενο! Πλάκα έχει µια περίπτωση που µια κοπέλα που φτιάχνει ρούχα προσπάθησε να βρει το τηλέφωνό µου για να µε ρωτήσει γιατί την είπα «wannabe σχεδιάστρια» και ότι φτιάχνει ρούχα για τραγουδίστριες. Περίµενα να µε πάρει, αλήθεια, να της πω πως δεν έχω να απολογηθώ για την ειλικρινή µου άποψη. Στην Ελλάδα τα πιο πολυπληθή επαγγέλµατα, µετά από αυτό του δικηγόρου, είναι των σχεδιαστών και των µοντέλων! ∆εν σχολιάζω προσωπικότητες, παρά µόνο ρούχα, οπότε τι να µου πουν; «Γιατί δεν σου αρέσει αυτό που φοράµε;». Είναι η άποψή µου βασισµένη πάνω σε 18 χρόνια εµπειρίας στον χώρο, πολλής έρευνας και ενηµέρωσης.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved