H Ραμόνα μιλάει για τη διαμάχη της με τον Παπανώτα και ξεκαθαρίζει: «Η ∆ικαιοσύνη θα έχει τον λόγο»
Media

H Ραμόνα μιλάει για τη διαμάχη της με τον Παπανώτα και ξεκαθαρίζει: «Η ∆ικαιοσύνη θα έχει τον λόγο»

Πόσο άλλαξε η δημοσιότητα τη Ραμόνα Βλαντή, μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks και πώς σκοπεύει να συνεχίσει σε ό,τι αφορά τη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στην ίδια και τον Δημήτρη Παπανώτα; Η ίδια απαντά σε όλα σε συνέντευξή της... 

Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, θα ήσασταν τόσο εκφραστική στο παιχνίδι;

∆εν έχω ξαναβρεθεί ποτέ σε θέση άµυνας τόσο έντονα, δέχτηκα µεγάλη επίθεση, κάτι που δεν συµβαίνει στην καθηµερινότητά µου, που, όπως είναι φυσιολογικό, δεν έχω τέτοιες εντάσεις. Είµαι, όµως, µια προσωπικότητα που αγαπά την αλήθεια και µισεί µε όλο της το είναι το ψέµα, την πονηριά και την αδικία.

Η δηµοσιότητα σας άλλαξε;

Οχι, παραµένω ίδια. Μπορεί να φαίνοµαι σνοµπ για όσους δεν µε ξέρουν, αλλά η πραγµατικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Απολαµβάνω τις συνεργασίες που έχω πλέον, αυτό ήθελα, να δουλεύω. Απ’ ό,τι βλέπετε, µαϊντανός δεν έχω γίνει. Εχω πει σε πολλά τηλεοπτικά καλέσµατα και έντυπα «όχι». Είµαι πολύ επιλεκτική, γιατί δεν µε ενδιαφέρει να ακούγεται το όνοµά µου χωρίς λόγο.

Βρεθήκατε σε µια δυσάρεστη διαµάχη µε τον Δημήτρη Παπανώτα. Εχετε προχωρήσει δικαστικά;

Βρέθηκα σε πολύ δυσάρεστη θέση µε µια διαµάχη όπως λέτε, που ο κ. Παπανώτας την έκανε µόνος του. Εγώ ούτε απήντησα, ούτε έβρισα, ούτε έθιξα την προσωπικότητα κάποιου και δεν σκοπεύω να το κάνω ούτε στο µέλλον γιατί δεν είναι στο DNA µου δεν είναι του επιπέδου µου να πω; Η ∆ικαιοσύνη θα έχει τον λόγο.

Προσπαθήσατε να τα βρείτε εξωδικαστικά;

Κοιτάξτε, σοβαρά τώρα, όταν κάποιος κάνει «ρεπορτάζ» χωρίς να κάνει ρεπορτάζ, δηλαδή χωρίς να κάνει την παραµικρή έρευνα, και λέει αυτά τα πράγµατα που είπε ο κ. Παπανώτας για εµένα, τι περιµένετε να µε ενοχλήσει για να τα βρούµε; Αστεία πράγµατα.

Τι σας πείραξε περισσότερο; Είστε κι εσείς ένας άνθρωπος που λέει ελεύθερα την άποψή του.

Νοµίζω ότι µια απλή αναδροµή στην εκποµπή και τα επίµαχα σηµεία, καθώς και στις αναρτήσεις του στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρεται σε εµένα, θα απαντήσει στο ερώτηµά σας! Εσείς αν είχατε αδερφή, ή σύζυγο, ή φίλη, ή µάνα και ακούγατε αυτά που ξεστόµισε αλλά και επί µακρόν έγραφε για µένα, πώς θα νιώθατε; Τι θα λέγατε; Τι ωραία, τι καλά;

Τι είδους καριέρα ονειρεύεστε;

Μέχρι τα 40 θέλω να είµαι fashion editor σε µεγάλο περιοδικό µόδας και φυσικά στην τηλεόραση να χαρίσω στον κόσµο stylish στιγµές και να τους περνάω όσο µπορώ την αγάπη µου για την τέχνη της µόδας! Επίσης, δική µου συλλογή µε ρούχα, παπούτσια και τσάντες στο δικό µου µοναδικό e-shop.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved