Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη
Media

Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη

Για άλλη μια χρονιά, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» απέδειξε ότι άλυτοι γρίφοι μπορούν να λυθούν και σκοτεινές υποθέσεις μπορούν να φωτιστούν.

Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να καθηλώσει την κοινή γνώμη και τους τηλεθεατές και φέτος.

Τα αποτελέσματα της έρευνάς της πάνω σε υποθέσεις που απασχόλησαν και απασχολούν τις Αρχές έφεραν στο φως σημαντικά στοιχεία, τα οποία φιλοξενήθηκαν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και έγιναν σημείο αναφοράς για πολλές εκπομπές και συζητήσεις.

Το τηλεοπτικό κοινό, και τη φετινή σεζόν, ήταν δίπλα στην Αγγελική και έφερε την εκπομπή της στην κορυφή της τηλεθέασης.

Το «Φως στο Τούνελ» ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του στο σύνολο κοινού, όπου σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 21%, .
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκπομπή που κατέγραψε την υψηλότερη τηλεθέαση ήταν αυτή που ασχολήθηκε με την υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη (3/11), η οποία άγγιξε το 30%

Το «Φως στο Τούνελ» παρακολούθησαν έστω και για 1’ λεπτό 1.432.000 τηλεθεατές

Με μαχητική, μεθοδική και επίμονη έρευνα, η Αγγελική Νικολούλη βρίσκεται εδώ και χρόνια στην πρώτη γραμμή, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αλλά και δίνοντας λύση στους πιο δύσκολους γρίφους, δικαίως λοιπόν βγαίνει πάντα νικήτρια στην τηλεοπτική μάχη. Ο Alpha έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί της ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το θρυλικό «Φως Στο Τούνελ» βαδίζει στην 24η τηλεοπτική του χρονιά και συμπληρώνει 6 χρόνια στον Alpha.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved