Ένα χρόνο πριν! Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor, οι φιναλίστ και τα απρόοπτα!
Media

Ένα χρόνο πριν! Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor, οι φιναλίστ και τα απρόοπτα!

Έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία για τον μεγάλο ημιτελικό και τον ακόμα πιο μεγάλο τελικό του Survivor 2 η αγωνία χτυπάει κόκκινο και η περιέργεια για τους φιναλίστ είναι μεγάλη!

Τα δεδομένα του Survivor 2 είναι ότι η Κατερίνα Δαλάκα πάει κατευθείαν στον ημιτελικό μετά το έπαθλο της ασυλίας που κατέκτησε ενώ... ξεκρέμαστοι μένουν οι υπόλοιποι παίκτες με τον Νικόλα Αγόρου –μέχρι στιγμής- να είναι ο τελευταίος παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης. Το θέμα είναι όμως ότι τώρα παραμένουν πίσω ο Χάρης Γιακουμάτος, ο Ηλίας Γκώτσης, η Βιργινία Δικαιούλια και η Μελίνα Μεταξά. Άρα θα πρέπει να περιμένουμε άλλη μία αποχώρηση για να καταλήξουμε στην τελική τετράδα των φιναλίστ που θα δώσουν και το παρών στον ημιτελικό!

Θυμάστε όμως αντίστοιχα, έναν χρόνο πριν ποια ήταν η τελική τετράδα στον ημιτελικό; Και να προσπαθείτε να θυμηθείτε, σίγουρα θα έχετε ήδη μπερδευτεί γιατί πέρυσι στον ημιτελικό κατέληξαν τρεις παίκτες και όχι τέσσερις. Όπως ο Σάκης Τανιμανίδης λέει συχνά, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και τελευταία στιγμή μάθαμε από τα χείλη του πως στον ημιτελικό θα πήγαιναν τρεις παίκτες. Πέρυσι, η υπόθεση ήταν... γένους αρσενικού καθώς μετά και την τελευταία αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα, ο ημιτελικός θα είχε για πρωταγωνιστές, τον Ντάνο, τον Κύπριο Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Τελικά, δύο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό, στη μονομαχία του Βασάλου με τον Αναγνωστόπουλο, κέρδισε με τη θετική ψήφο του κόσμου ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Αναγνωστόπουλος πήρε τον δρόμο της επιστροφής και στο ημιτελικό βρέθηκαν ο Ντάνος, ο Μάριος Πρίαμος και ο Βασάλος. Εντέλει, τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού, ο τελευταίος αποχώρησε, αφήνοντας τους δύο φιναλίστ να μονομαχήσουν για την κορυφή, με τα γνωστά, πλέον, σε όλους μας αποτελέσματα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved