Νίκος Αναδιώτης: «Οι κριτικές γίνονται απλά για να γίνουν»
Media

Νίκος Αναδιώτης: «Οι κριτικές γίνονται απλά για να γίνουν»

Ο Νίκος Αναδιώτης συμμετέχει στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Με κάλεσαν από το κανάλι και μου το έθεσαν σαν σκέψη. Όταν μάλιστα μου εξήγησαν ακριβώς τι θα κάνουμε, δεν δυσκολεύτηκα να πω το «ναι», θεωρώ πως είναι μία πολύ καλή πρόταση και είμαι ευγνώμων» τόνισε στο Mytv.

-Υπήρξε Κάτι που να σε έκανε να είσαι διστακτικός;

«Δεν ήμουν διστακτικός, απλά ήθελα να καταλάβω ακριβώς τι είχαν στο μυαλό τους για το πώς θα ήθελαν να βγει η εκπομπή. Πώς το έβλεπαν σαν εγχείρημα στα πρόγραμμα τους ώστε να σκεφτώ κι εγώ αν θα μπορούσα να το κάνω ή όχι. Όταν μου έγινε σαφές, είπα εύκολα το «ναι».

-Και ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος σου;

«Δεν έχω άγχος. Βρίσκομαι σε μία ιδιαίτερη εγρήγορση την οποία είχα καιρό να νιώσω γιατί είχα καιρό να κάνω κάτι τόσο ενδιαφέρον σαν δουλειά. Είναι ένα εγχείρημα που θέλω να φέρω εις πέρας και με τους στόχους που έχω θέσει εγώ στον εαυτό μου.»

- Στην κριτική, είτε είναι καλή είτε κακή, πώς αντιδράς;

«Δεν είμαι μικρός σε ηλικία και από τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου σε αυτόν τον χώρο έχω κάποια πράγματα πολύ ώριμα στο μυαλό μου. Οι κριτικές, λοιπόν, γίνονται απλά για να γίνουν. Κάποιος κάνει τη δουλειά του και στο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς του είναι και η κριτική. Ασχολούμαι με κάποιον που θέλει να πει κάτι αρνητικό και θα έρθει να το πει μπροστά μου. Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν θα συμβεί αυτό, το αφήνω να πέσει.»

-Δεν σε επηρεάζει μία αρνητική κριτική;

«Άνθρωπος είμαι. Φυσικά και θα το σκεφτώ. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν θα φάω και το μεσημέρι (γέλια).»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved