Kara Sevda: Αυτά θα είναι τα πρώτα συγκλονιστικά επεισόδια. Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Kara Sevda: Αυτά θα είναι τα πρώτα συγκλονιστικά επεισόδια. Όλες οι λεπτομέρειες

Λίγες ημέρες έμειναν πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ «Kara Sevda». Οι στιγμές που αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικές.

Ο πυροβολισμός του Εμίρ, αλλά και η είδηση του θανάτου του Οζάν αλλάζουν τα πάντα στις ζωές και στις ισορροπίες των ηρώων. Συγκεκριμένα, όπως θα παρακολουθήσουμε, η Νιχάν δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πως ο αγαπημένος της αδελφός είναι νεκρός. Η ίδια πηγαίνει να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά και με δάκρυα στα μάτια τον παρακαλά να σηκωθεί και να φύγουν μαζί από την αίθουσα.

ΝΙΧΑΝ: «Έλα σήκω, Οζάν! Εδώ έχει κρύο. Πάμε, σε παρακαλώ».

Η κοπέλα θρηνεί πάνω από το άψυχο σώμα του αδελφού της και ο ιατροδικαστής τη βγάζει από την αίθουσα, μιας και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Από την άλλη, οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν τον Εμίρ ζωντανό, Η εγχείρηση κρατάει πολλές ώρες και προς μεγάλη ανακούφιση όλων ολοκληρώνεται με επιτυχία. Αμέσως μετά οι γιατροί ενημερώνουν τον Γκαλίπ πως για λίγο χρονικό διάστημα ο Εμίρ θα έχει παροδική παράλυση των άκρων. Όταν ο τελευταίος ξυπνάει από τη νάρκωση και συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να περπατήσει, σοκάρεται!

Την ίδια στιγμή, ο Κεμάλ βρίσκεται στη φυλακή για τον πυροβολισμό του Εμίρ. Την ημέρα που πραγματοποιείται η δίκη ο Κεμάλ έχει μεγάλες πιθανότητες να αφεθεί ελεύθερος. Ομως τα πάντα ανατρέπονται με την ξαφνική παρουσία της Νιχάν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η κοπέλα καταθέτει ενώπιον όλων πως ο Κεμάλ και ο Εμίρ είχαν μεγάλη κόντρα. Έπειτα από όσα ισχυρίστηκε η Νιχάν, οι δικαστές στέλνουν τον Κεμάλ στη φυλακή.

Ο ίδιος δεν μπορεί να το πιστέψει πως η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη στη ζωή του τον πρόδωσε με αυτόν τον τρόπο. Το νέο της φυλάκισης μαθαίνουν αμέσως ο Γκαλίπ με τον Εμίρ, οι οποίοι αποφασίζουν να του κάνουν τη ζωή κόλαση. Έτσι, οι δύο άνδρες δίνουν εντολές στα τσιράκια τους να βασανίζουν καθημερινά τον Κεμάλ.

ΓΚΑΛΙΠ: «Αυτή α τρύπα από τη σφαίρα στον Εμίρ θα γίνει τάφος για τον Κεμάλ!».

Ο ίδιος πέφτει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού όμως είναι αποφασισμένος να αντέξει οποιαδήποτε συνθήκη μέχρι να αποφυλακιστεί! Οι μέρες περνούν και η Νιχάν έχοντας μάθει πως περιμένει το παιδί του Κεμάλ προσπαθεί να δει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της. Η ίδια θέλοντας να προστατεύσει το μωρό της αποφασίζει να φύγει μακριά από όλους.

Τα πράγματα αλλάζουν για ακόμα μία φορά μετά την αποφυλάκιση του Κεμάλ, πάλι, κάνει τα πάντα για να κρατήσει κοντά του τη Νιχάν, παρά τη θέληση της. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν διστάζει να απαγάγει την κόρη της, προκειμένου να την πείσει να επιστρέψει κοντά του. Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, μιας και η Ντενίζ είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει. Πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας, η κοπέλα βάζει φωτιά στο σπίτι του Εμίρ θέλοντας να του αποδείξει ότι δεν φοβάται τίποτα!

Εν τω μεταξύ, η Ασου έχει μπει στη ζωή του Κεμάλ και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη Νιχάν μακριά του. Μάλιστα, η κοπέλα, που είναι αδελφή του Εμίρ, οργανώνει μαζί με τον τελευταίο ένα σχέδιο προκειμένου να κρατήσουν μακριά το ερωτευμένο ζευγάρι. Η πρώτη συνάντηση του πρώην ζευγαριού πραγματοποιείται σχετικά σύντομα με τον Κεμάλ να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στη Νιχάν.

ΚΕΜΑΛ: «Μου πήρες τα πάντα. Με κατηγόρησες για τον θάνατο του αδελφού σου. Με ξεπλήρωσες με την κατάθεση σου. Μόνο εσύ έχασες; Εγώ δεν έχασα;».

Την επόμενη μέρα, ο άνδρας δίνει τη χαριστική βολή στη Νιχάν. Συγκεκριμένα, όταν η κοπέλα πηγαίνει σπίτι του, εμφανίζεται μπροστά της η Ασου.

ΚΕΜΑΛ: «Παντρευόμαστε! Μην ξαναέρθεις!». Η Νιχάν είναι καταρρακωμένη ύστερα από αυτή την αποκάλυψη. ΝΙΧΑΝ: «Θα έχω δύο εχθρούς στη ζωή μου για όσο θα ζω: Ο ένας είναι ο άνδρας που θα αγαπώ για πάντα και ο άλλος ο άνδρας που θα μισώ για πάντα». Στη συνέχεια, η ίδια πηγαίνει στο σπίτι του Εμίρ λέγοντας του πως αν της δώσει την κόρη της από εδώ και στο εξής θα είναι μόνο δική του. Τα λόγιο αυτά ικανοποιούν τον άνδρα, ο οποίος της δίνει την Ντενίζ και στη συνέχεια της βάζει ακόμα έναν όρο.

ΕΜΙΡ: «Ο Κεμάλ δεν θα δει ποτέ το παιδί!».

Παράλληλα, ο Κεμάλ σχεδιάζει προσεκτικά τις κινήσεις του προκειμένου να καταστρέψει οικονομικά τον Εμίρ. Τα πάντα, όμως, αναμένεται να αλλάξουν ξανά όταν ο Κεμάλ υποψιάζεται ηώς η Ντενίζ είναι δικό του παιδί! Η Νιχάν, όμως, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον αποτρέψει από το να μάθει την αλήθεια, καθώς φοβάται πως ο Εμίρ μπορεί να κάνει κακό στην Ντενίζ...

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved