Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν υπάρχει υπομονή για ένα νέο προϊόν»
Media

Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν υπάρχει υπομονή για ένα νέο προϊόν»

Το καλοκαίρι είναι μια δύσκολη περίοδος για εκπομπής. Ωστόσο η Ειρήνη Κολλιδά και η Ιλένια Ουίλιαμς θα το τολμήσουν να παρουσιάσουν την δική τους πρόταση στο τηλεοπτικό κοινό.

«Ισχύει, γι' αυτό τα στελέχη των σταθμών επιλέγουν φρέσκα, νέα πρόσωπα για το καλοκαίρι, θέλουν να τα «πουσάρουν» και να πρεσαριστούν και λίγο. Οπότε, ναι, με αγχώνει, αλλά στα όρια του φυσιολογικού, άλλωστε, δεν είχα βρεθεί στη θέση του να κοιτάζω τα νούμερα. Ευτυχώς, το καλοκαίρι δεν έχεις τόσο άγχος, όπως το χειμώνα, που πρέπει να «βγάλεις» τόσους μήνες. Ξέρουμε όλοι ότι δεν υπάρχει, πλέον, και ιδιαίτερη υπομονή από τα κανάλια» τόνισε η Ιλένια Ουλιαμς στο TV Kous Kous.

-Θεωρείς ότι θα πρέπει να δίνεται περισσότερος χώρος στα νέα πρόσωπα και τα στελέχη των σταθμών να μην «κολλάνε» στα ίδια άτομα συνεχώς;

«Θεωρώ ότι δίνεται χώρος στα νέα πρόσωπα, γίνονται καινούργιες δουλειές, όμως, δεν υπάρχει υπομονή για ένα νέο προϊόν λόγω της δυσκολίας και του ανταγωνισμού. Επίσης, η τηλεόραση είναι συνήθεια και το κοινό έχει συνηθίσει σε πρόσωπα. Ακόμη, όσοι είναι παλιοί γνωρίζουν, έχουν εμπειρία, πρέπει να υπάρχουν. Η άποψη μου είναι ότι υπάρχει χώρος και για νέους και για παλιούς.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved