Mαρία Κορινθίου: «Έχω προτάσεις από θέατρο, σίριαλ και παρουσίαση, αλλά…»
Media

Mαρία Κορινθίου: «Έχω προτάσεις από θέατρο, σίριαλ και παρουσίαση, αλλά…»

Η Μαρία Κορινθίου τον περασμένο χειμώνα είχε φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα. Η εντυπωσιακή ηθοποιός παρ’ όλα αυτά όπως ανέφερε με πολύ πόνο και κόπο κατάφερε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ως σύζυγος και μητέρα.

-Με τον άντρα σου δεν τσακώνεστε που λείπεις συνέχεια;

«Δε κανέναν δεν λείπω. Ούτε στον Γιάννη ούτε στο παιδί μου. Με όλα αυτά που έκανα, πάντα έβρισκα χρόνο ουσιαστικό να έχω μαζί τους. Όλα οργανωμένα και μεθοδευμένα. Με πολύ πόνο και κόπο για να μπορέσω να αντεπεξέλθω και να τα προλάβω όλα. Και επιτέλους, έπειτα από τέσσερα χρόνια, πήρα την απόφαση να μη δουλέψω καλοκαίρι στο θέατρο και τώρα που θα τελειώσει η περιοδεία θα πάμε διακοπές για δυο μήνες Κουφονήσια, Σαντορίνη και Σκόπελο. Προς το παρόν αυτά έχουμε κανονίσει».

-Του χρόνου έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις;

«Θέλω το επόμενο βήμα να είναι μεγαλύτερο ή τουλάχιστον ισάξιο με το προηγούμενο. Έχω προτάσεις και από το θέατρο, και από serials, και για παρουσίαση, αλλά δεν βιάζομαι. Μελετάω και με ηρεμία θέλω να επιλέξω προσεκτικά. Προτεραιότητα είναι το θέατρο».

-Πρακτικά δεν το σκέφτεσαι; Η τηλεόραση έχει πιο πολλά χρήματα.

«Πληρωνόμαστε όμως και από το θέατρο. Σαφώς δεν θα βγάλεις τα ίδια χρήματα που θα βγάλεις από την τηλεόραση, αλλά πάντα βαδίζω με τη δική μου ανάγκη και επιθυμία και όχι με γνώμονα τα χρήματα. Και για εμένα το θέατρο είναι ανάγκη, είναι έκφραση, είναι κάτι που με γεμίζει ουσιαστικά».

-Από το Dancing κέρδισες ή έχασες;

«Εγώ κέρδισα πολλά από το Dancing σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί ως παραγωγή να μην πήγε καλά, αλλά σε εμένα έκανε καλό σε πολλά επίπεδα».

-Αν κάποιος έλεγε «τι κάνει Κορινθίου και είναι διάσημη», τι θα απαντούσες;

«Θα του έλεγα ότι η Μαρία Κορινθίου δουλεύει σκληρά, αγαπάει αυτό που κάνει, το κάνει στο 100% με πολύ πάθος» λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved