Survivor 2: Οι παίκτες που αποχώρησαν ψηφίζουν τον… νικητή τους
Media

Survivor 2: Οι παίκτες που αποχώρησαν ψηφίζουν τον… νικητή τους

Μόλις τέσσερις μέρες μείνανε για τον μεγάλο τελικό του Survivor 2 και πλέον τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα. Οι παίκτες που αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψαν νωρίτερα στην Ελλάδα δεν έχουν σταματήσει να παρακολουθούν το παιχνίδι.

Βλέπουν από την τηλεόραση τους πρώην συμπαίκτες τους και έχουν την δική τους γνώμη για το ποιος τελικά θα είναι ο φετινός μεγάλος νικητής.

Στέλιος Κρητικός: «Θα ήθελα νικητής να είναι ή ο Γιάννης Τσίλης ή η Κατερίνα Δαλάκα. Ο Γιάννης Τσίλης όμως αποχώρησε και έτσι παραμένει η Κατερίνα που πέρα από το ότι είναι φίλη μου πιστεύω ότι το αξίζει και αγωνιστικά»

Κωνσταντίνος Τσεπάνης: «Η Κατερίνα Δαλάκα. Όχι ότι έχουν κάτι τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά είναι πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει. Είναι πιστόλι το κορίτσι! Επίσης, δεν είναι άτομο που δημιουργεί εντάσεις».

Ροδάνθη Καπάρου Καπαράκη: «Πιστεύω ότι θα είναι ο Ηλίας, γιατί γενικά έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο προς τα έξω, δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα μέσα στο παιχνίδι και είναι πολύ καλός αγωνιστικά, οπότε το αξίζει».

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: «Πιστεύω η Κατερίνα Δαλάκα. Προσωπικά θεωρώ ότι το αξίζει και για αγωνιστικούς λόγους αλλά και ως χαρακτήρας. Μπορεί να είναι λίγο απότομη, αλλά λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Επίσης, επειδή την έχω ζήσει μέσα στο παιχνίδι, μου είναι πολύ συμπαθής».

Ντάρια Τουρόβνικ: «Βλέπουμε ότι η Κατερίνα πηγαίνει για τελικό και πιστεύω ότι θα φτάσει εκεί και ο Ηλίας. Προσωπικά, όμως, θα ήθελα να είναι ο Νικόλας, γιατί με στήριξε πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι και ξέρω πόσο ήθελε να είναι κάποιος από τους Μαχητές. Ανάμεσα στον Ηλία, τον Πάνο και τον Νικόλα, μου είναι δύσκολο να διαλέξω· ο Ηλίας είναι πολύ δυνατός παίκτης, χωρίς β αυτό να σημαίνει ότι βάζω σε δεύτερη μοίρα τους υπόλοιπους».

Μαρία Πανταζή: «Πιστεύω ότι νικήτρια θα είναι η Κατερίνα Δαλάκα, γιατί από τη μια έχει μεγάλο κοινό που τη στηρίζει, ενώ από τη άλλη ήταν ιδιαιτέρως δυναμική στο αγωνιστικό κομμάτι. Επίσης, νομίζω ότι είναι ωραίο να βγει φέτος γυναίκα στην κορυφή».

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Πιστεύω ότι θα είναι η Κατερίνα Δαλάκα, γιατί έχει πολλούς φαν. Φυσικά, όμως, απέδειξε ότι αξίζει τη νίκη και αγωνιστικά».

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved