Τηλεοπτική βόμβα μεγατόνων! Ο Αρναούτογλου δεν θα είναι παρουσιαστής του Nomads 2! Όλο το παρασκήνιο
Media

Τηλεοπτική βόμβα μεγατόνων! Ο Αρναούτογλου δεν θα είναι παρουσιαστής του Nomads 2! Όλο το παρασκήνιο

Μετέωρο φαίνεται πως αφήνουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ο παρουσιαστής δεν θα είναι στο τιμόνι του Nomads 2!

Η όλη συζήτηση για τον παρουσιαστή και το μέλλον του στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε όταν ο δημοσιογράφος μίλησε για την πρόθεση του σταθμού του Αμαρουσίου να ενισχύσει τις ζώνες του Σαββατοκύριακου και συγκεκριμένα να επαναφέρει το πρωινό πρόγραμμα. Τότε ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως οι ιθύνοντες σκέφτονται να τοποθετήσουν στην παρουσίαση του πρωινού μαγκαζίνο τα Σαββατοκύριακα παρουσιαστή τον οποίο έχουμε συνηθίσει στη βραδινή ζώνη ως επί το πλείστον.

Τότε η Ναταλία Γερμανού είπε με ενθουσιασμό: «Ο Γρηγόρης θα έσκιζε το Σαββταοκύριακο. Και ο Λιάγκας, αλλά ο Γρηγόρης θα έσκιζε!». Τότε τον λόγο πήρε ξανά ο δημοσιογράφος και τόνισε: «Υπάρχει ένα θέμα με τον Γρηγόρη για το Nomads. Η νέα διοίκηση θεωρεί πρέπει να αναλάβει την παρουσίαση κάποιος που θα είναι πιο αγαπητός στο νεανικό κοινό. Επίσης, το παιχνίδι δεν θα γίνει στο Παλαουάν όπως πέρυσι, αλλά στη Μαδαγασκάρη και ξέρω ότι θα γίνουν αλλαγές στην παραγωγή του παιχνιδιού για να μην υπάρξουν τα θέματα που υπήρξαν την περυσινή σεζόν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved