Νίκος Αναδιώτης: «Ξαφνιάστηκα με την επιτυχία του Game of Love και του Power of Love»
Media

Νίκος Αναδιώτης: «Ξαφνιάστηκα με την επιτυχία του Game of Love και του Power of Love»

Ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξή του μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο, για τη συμμετοχή του στο Nomads αλλά και τον λόγο που δεν θα πήγαινε στο survivor.

Σας απογοητεύει όταν κάτι δεν γίνεται;

Μόνο η πίστη στον Θεό μπορεί να με ισορροπήσει στη δουλειά που κάνω. Δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα διαφορετικά. Αυτό που με κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο είναι αυτή η πίστη.

Τον χειμώνα που μας πέρασε, συμμετείχατε στο Nomads . Περάσατε καλά θα ξαναπηγαίνατε;

Πέρασα πάρα πολύ καλά Αν δεν είχα ζήσει αυτή την εμπειρία, θα το έκανα ξανά. Να το επαναλάβω όχι. Τουλάχιστον ως παίκτης. Σε κάποιο άλλο πόστο ευχαρίστως να υπηρετούσα το Nomads .

Φιλίες κάνατε μέσα από το Nomads;

Εγώ προσωπικά έκανα φίλους, με τους οποίους διατηρώ πολύ καλή σχέση ακόμη και τώρα Με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, γιατί ήμουν δρομολογημένος να μην κάνω φίλους. Το είδα σαν δουλειά. Το κίνητρο που με έκανε να ταξιδέψω ήταν το οικονομικό, γιατί θα άφηνα πίσω την οικογένειά μου, οπότε δεν είχα την πολυτέλεια να το δω σαν διακοπές. Βέβαια όλα αυτά συνέβησαν, αλλά δεν ήταν το αρχικό κίνητρο.

Για το άλλο ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor , ποια είναι η γνώμη σας;

Το πρώτο Survivor , επειδή μου είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχω, αλλά δεν το έκανα το παρακολουθούσα πολύ. Τώρα, τον δεύτερο κύκλο δεν τον παρακολουθώ όσο τον προηγούμενο, γιατί δεν μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον.

Αν σας γινόταν πρόταση να πάρετε μέρος σε έναν επόμενο κύκλο του Survivor , θα πηγαίνατε;

Έχοντας την εμπειρία του Nomads δεν θα πήγαινα, γιατί πιστεύω ότι το Nomads είναι πολύ πιο καλό format από το Survivor .

Βλέπετε τηλεόραση; Πώς σας φάνηκε η φετινή τηλεοπτική σεζόν;

Το πρώτο μισό της σεζόν το έχασα όλο. Μπορώ να μιλήσω για το δεύτερο μισό. Είδα το Τατουάζ να κάνει μεγάλη επιτυχία εξίσου καλή και η σειρά Anne του ΑΝΤ1. Ξαφνιάστηκα με την επιτυχία του Game of Love και του Power of Love . Ξαφνιάστηκα που ο κόσμος είχε την περιέργεια να δει κάτι τέτοιο. Νόμιζα ότι ήταν κάτι παρωχημένο.

Πηγή: tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved