Ιλένια Ουίλιαμς: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να ακολουθήσω τα χνάρια του»
Media

Ιλένια Ουίλιαμς: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να ακολουθήσω τα χνάρια του»

Η Ειρήνη Κολιδά και η Ιλένια Ουίλιαμς, μαζί με τους καλεσμένους τους, σκοπεύουν να βάλουν στη ζωή μας τη σωστή διατροφή, την ομορφιά, την ευεξία, την άσκηση, αλλά και θέματα για τη μόδα και το παιδί.

Αν και μικρή ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, και να ασχοληθεί με τη μουσική, τελικά η ζωή είχε άλλα σχέδια.

Με ποια θεματολογία ασχολείστε στην εκπομπή;
«Τα πάντα γύρω από την ομορφιά».

Γιατί επιλέξατε τη δημοσιογραφία και όχι τη μουσική;
«Ο πατέρας μου δεν ήθελε να ακολουθήσω τα χνάρια του. Ασχολήθηκα με τη μουσική και συνεχίζω, σαν χόμπι. Στην οικογένεια μου έλεγαν: "Πρώτα θα σπουδάσεις και μετά κάνε ό,τι θέλεις". Δεν ξεκίνησα έχοντας στο μυαλό μου την τηλεόραση. Περισσότερο το ραδιόφωνο. Προέκυψε και είμαι πολύ χαρούμενη».

Ποια απόλαυση προσφέρετε στον εαυτό σας;
«Επιλέγω να ξεκουράζομαι, καθώς αυτό τον καιρό έχω και το πολύ πρωινό ξύπνημα, για τη ραδιοφωνική εκπομπή, στις 05.30. Τον ελάχιστο χρόνο μου τον αφιερώνω στους αγαπημένους μου ανθρώπους. Και στο σκύλο μου, που ευτυχώς μπορώ να τον παίρνω και στο Μad. Είναι η μασκότ του καναλιού»

Ως παιδί, βλέπατε τον πατέρα σας σε συναυλίες;
«Ο πατέρας μου τη δουλειά την κρατούσε έξω από το σπίτι. Ως παιδί, θυμάμαι ελάχιστες φορές στη ζωή μου να πηγαίνουμε σε συναυλίες ή στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν. Κυρίως στις γιορτές των Χριστουγέννων, τις οποίες περνούσαμε οικογενειακώς στους χώρους όπου τραγουδούσε. Ξέρετε, για μένα ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς είναι ο μπαμπάς. Όταν τον ζεις στην καθημερινότητα σου, δεν το αντιλαμβάνεσαι και το απομυθοποιείς», λέει η ίδια στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved