Μυστήριο, πάθος και έγκλημα στις νέες σειρές του ΑΝΤ1
Media

Μυστήριο, πάθος και έγκλημα στις νέες σειρές του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το κανάλι του Αμαρουσίου θα δώσει έμφαση στη μυθοπλασία και ήδη τέσσερις νέες σειρές θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά στο λεγόμενο prime time.

Η «Ταβέρνα του Πέπε» βασίζεται, στο ισπανικό σίριαλ «Chiringuito de Pepe» και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Μορφονιός. Πρωταγωνιστές θα είναι ο Γιάννη Μπέζος και ο Φάνης Μουρατίδης και το καστ συμπληρώνουν η Νικολέτα Κοτσαϊλίδου και η Ελένη Ουζουνίδου. Ένας ελληνικής καταγωγής αλλά διεθνούς φήμης σεφ, ο Κίμωνας, έχει θυσιάσει τα πάντα για την καριέρα του. Ξαφνικά, μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας. Ο βιολογικός του πατέρας έχει μια ψαροταβέρνα σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό που πάει για κλείσιμο. Ο σεφ αποφασίζει να πάει στο χωρίο και να σώσει την επιχείρηση…

«Η επιστροφή», που βασίζεται στο αργεντίνικο «El regresso de Lucas» ("Η επιστροφή του Λουκάς») και αφηγείται την ιστορία ενός μικρού αγοριού, του Λουκάς, που εξαφανίζεται μυστηριωδώς και 20 χρόνια μετά επιστρέφει στην οικογένεια του μαζί με πολλά σκοτεινά μυστικά. Τη σκηνοθεσία υπογρά¬φουν ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και ο Σττύρος Μιχαλόπουλος. Ένα τετράχρονο αγόρι εξαφανίζεται. Είκοσι χρόνια αργότερα ένα αγόρι επιστρέφει στο σπίτι των γονιών και λέει πως είναι ο χαμένος Λουκάς. Όμως είναι όντως εκείνος;

Την τρίτη σειρά του ΑΝΤ1 υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης και είναι μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων με τίτλο «Πάθος και έγκλημα».

Στη σειρά θα δούμε αληθινές ιστορίες που αφορούν κυρίως εγκλήματα πάθους που έχουν διαπραχθεί ανά τον κόσμο.

Σχεδιασμός υπάρχει και για το δεύτερο μισό της σεζόν στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πιέρρος Ανδρακάκος ετοιμάζει ένα δράμα εποχής! Ακόμα το δίδυμο Σάρα Γανωτή και Νίκος Σταυρακούδης γράφουν πυρετωδώς κωμική σειρά με τίτλο «Σπίτι με παιδιά». Σε αυτή την ιστορία ένα ζευγάρι χωρίζει μετά από 40 χρόνια γάμου και ο μπαμπάς πηγαίνει να μείνει με την οικογένεια της κόρης και η μαμά με την οικογένεια του γιου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved