Γιατί δεν θα είναι ο Αρναούτογλου παρουσιαστής στο Nomads;
Media

Γιατί δεν θα είναι ο Αρναούτογλου παρουσιαστής στο Nomads;

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες μέρες για το αν θα είναι τελικά ή όχι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιαστής στον δεύτερο κύκλο του Nomads.

Ο ΑΝΤ1 θέλει να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν το Nomads 2 ανανεωμένο και σε άλλη τοποθεσία πια, την εξωτική Μαδαγασκάρη και όπως είναι λογικό, ξεκινά από την αναζήτηση του κεντρικού παρουσιαστή. Φυσικά το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό του Γρηγόρη, τόσο γιατί έκανε την παρουσίαση στο πρώτο Nomads, όσο και επειδή το project αυτό είναι κάτι που του ταιριάζει.

Ωστόσο όπως μάθαμε σήμερα από τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του Ant1 κ.Τζώρτζη Ποφάντη (στην πρώτη παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρνήθηκε τελικά να το κάνει, αν και του προτάθηκε, διότι δεν θέλει να λείπει στο εξωτερικό για τόσους μήνες ξανά και βρίσκονται σε συζητήσεις με το κανάλι για ένα νέο Project που αν προχωρήσει θα κάνει την έκπληξη.

Με τον Γρηγόρη εκτός πλάνου λοιπόν αναζητείται πρόσωπο που θα του ταιριάζει το project με τους υπεύθυνους του καναλιού να ανακοινώνουν πως σκέφτονται ακόμα και δίδυμο παρουσιαστών και όχι μόνον ένα.

Όπως είπε ο κ.Ποφάντης γνωρίζουν πολύ καλά πως στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού έγιναν λάθη και τα ξέρουν και υπάρχει ολόκληρη ομάδα που δουλεύει για να τα διορθώσει, χαρακτηριστικά μας δήλωσε πως ο ίδιος ο Γρηγόρης έδωσε ένα κάρο σημειώσεις για το τι πήγε καλά και τι όχι αλλά το πρόγραμμα γενικά είχε πολύ καλά νούμερα και τους έδωσε την πρώτη θέση τηλεθέασης το τρίμηνο που διήρκεσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved