Αντώνης Λουδάρος: «Όσο σημαντικό είναι το ταλέντο, άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο χαρακτήρας»
Media

Αντώνης Λουδάρος: «Όσο σημαντικό είναι το ταλέντο, άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο χαρακτήρας»

Ο Αντώνης Λουδάρος έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και παράλληλα ένα από τα καλά παιδιά του χώρου.

Πώς είναι η επικοινωνία του με το κοινό;

«Μου αρέσει πολύ η επικοινωνία με τον κόσμο και χαίρομαι όταν βλέπω στα μάτια των θεατών ότι η δουλειά μου έχει ανταπόκριση. Ιδιαίτερα με συγκινεί όταν έρχονται και μου μιλούν τα παιδιά, η κρίση των οποίων είναι πάντοτε αλάνθαστη. Γενικά, προτιμώ να μιλάω μόνο μέσα από τη δουλειά μου, λατρεύω το θέατρο και τη σκηνή, αλλά απεχθάνομαι το... παρασκήνιο, από το οποίο συνειδητά απέχω. Ο χώρος μας έχει αρκετές δυσκολίες και μικρότητες, αλλά ήδη από τα πρώτα μου βήματα αποφάσισα να τις προσπερνάω και να εστιάζω στα θετικά, που είναι επίσης πολυάριθμα», λέει στο περιοδικό Tv kous kous.

Όσο για το αν ο χαρακτήρας παίζει τελικά ρόλο στην καριέρα ενός ηθοποιού; «Αυτό που πιστεύω είναι ότι ένας ισορροπημένος και προσγειωμένος χαρακτήρας βοηθάει πολύ έναν ηθοποιό, ιδίως στα πρώτα του βήματα, να μη χάσει το στόχο του και να μην αποπροσανατολιστεί από τις «σειρήνες» του επαγγέλματος. Θεωρώ πως όσο σημαντικό είναι το ταλέντο, άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο χαρακτήρας προκειμένου ένας ηθοποιός να κάνει σταθερά βήματα και να διαρκέσει στη θεατρική αρένα, που καμιά φορά είναι αμείλικτη», καταλήγει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved