Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Ο ρόλος αγαπήθηκε από τον κόσμο, όπως και όλη η σειρά»
Media

Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Ο ρόλος αγαπήθηκε από τον κόσμο, όπως και όλη η σειρά»

Τη φετινή σεζόν έκανε τηλεοπτικό comeback, με έναν ρόλο που επίσης αγαπήθηκε και συζητήθηκε, αυτόν της Ιουλίας, της καταπιεστικής μάνας στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Ύστερα από απουσία χρόνων, η Νατάσα Τσακαρισιάνου επέτρεψε τηλεοπτικά με το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» στον ΑΝΤ1, που αγαπήθηκε πολύ, αλλά από κάποια στιγμή και μετά κανείς δεν ήξερε ποια μέρα προβαλλόταν.

«Γι’ αυτό κατέληξε η σειρά να μη συνεχίσει του χρόνου, επειδή της άλλαζαν συνέχεια μέρα και ώρα. Την επάνοδό μου στα πράγματα την οφείλω στον Βασίλη Θωμόπουλο, ο οποίος με κάλεσε να παίξω αυτό τον ρόλο. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και σκηνοθέτης και τον ευχαριστώ πολύ»

Η Ιουλία, την οποία υποδυθήκε, ήταν μια πολύ συντηρητική μαμά, σε αντίθεση με την ίδια. Πόσο δύσκολο ήταν να πλησιάσει τον χαρακτήρα;
«Παρατηρώ τους ανθρώπους όπου κι αν βρεθώ. Είτε διασκεδάζω είτε δουλεύω. Αυτές τις μαμάδες τις έχω δει. Το λέω με πόνο ψυχής, γιατί καταστρέφουν παιδιά. Και μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία μέσα από την Ιουλία, την οποία πραγματικά αγάπησα, να βγάλω την αντιπάθειά μου γι’ αυτό το μοντέλο μάνας»

Την σταματούσαν μαμάδες στον δρόμο;
«Μαμάδες όχι, αλλά υπήρξαν άνδρες που μου είπαν ότι τους θυμίζω τη γυναίκα τους, την αδελφή τους. Μια φορά ένας μου είπε ότι ήθελε να με δείρει γιατί είχα ξεπεράσει τα όρια με τον τηλεοπτικό γιο μου και η γυναίκα του τού είπε: «Αυτός είναι ρόλος, τι φταίει η γυναίκα;» Τότε εκείνος μου είπε: «Συγγνώμη, κυρία Νατάσα, αλλά μου τη βαράτε στα νεύρα» κι εγώ του απάντησα: «Αυτή είναι η επιτυχία του ρόλου». Αυτά τα περιστατικά έδειχναν ότι ο ρόλος αγαπήθηκε από τον κόσμο, όπως και όλη η σειρά», λέει η ίδια στην εφημερίδα espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved