Ράλλη: «Δε με στενοχωρεί η αρνητική κριτική, πιστεύω στον εαυτό μου»
Media

Ράλλη: «Δε με στενοχωρεί η αρνητική κριτική, πιστεύω στον εαυτό μου»

Η Νικολέτα Ράλλη μίλησε για την αρνητική κριτική που δέχθηκε η νέα της εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

Η παρουσιάστρια και blogger στο queen.gr ανέφερε πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι επιτηδευμένα αλλά δεν την στενοχωρούν καθώς πιστεύει πολύ στον εαυτό της.

Στην αρνητική κριτική που είδε το φως το δημοσιότητας τι απαντάτε; Υπήρξαν σχόλια ακόμα και για χαζοχαρούμενη εκπομπή.
«Δεν υπήρχε περίπτωση πρώτη εβδομάδα εκπομπών να προλάβω να δω τι γράφεται. Διότι όποιος γράφει πράγματα για τις τρεις πρώτες εκπομπές, κάποιος τον έβαλε να τα γράψει επίτηδες για να στενοχωρήσει κάποιον. Εμένα αποκλείεται να με στενοχωρήσει, γιατί πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Να κάτσω να ασχοληθώ με κάποιον που λέει ότι δεν έχουμε χημεία για μία εκπομπή που είναι τόσο λίγες ημέρες στον αέρα; Είναι επίτηδες, αλλά γιατί να υπάρχει κακία; Εγώ είμαι πολύ θετικός άνθρωπος. Για τον χαρακτηρισμό χαζοχαρούμενη που λέτε, δεν ξέρω τι σημαίνει χαζοχαρούμενη εκπoμπή. Δεν είμαι ο Μπαμπινιώτης να σας πω τι σημαίνει ακριβώς. Το χαρούμενη, όμως, που είναι ένα μέρος της λέξης, είναι κομπλιμέντο. Δεν μπορώ να ακυρώσω ένα από τα δύο συστατικά της λέξης που μου λέτε».

Την κριτική γενικά πώς την αντιμετωπίζετε;
«Την περιμένεις. Επειδή έχω τη χαρά να ξέρω ανθρώπους πολύ σημαντικούς που θα με συμβουλέψουν, με έχουν προετοιμάσει και γι' αυτό. Οταν η κριτική γίνεται με αγάπη-από ανθρώπους που γνωρίζουν τηλεόραση, είναι σεβαστή και απαραίτητη».

Σας είδαμε στην τελευταία εκπομπή της £ κόρδα. Τι σας συμβούλευσε;
«Η Φαίη δεν μας έδωσε συμβουλή, μας ευχήθηκε τα καλύτερα», ανέφερε στο TV EΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved