Εβελίνα Νικόλιζα: Τι είπα για την συμμετοχή της στο πρωινό του ΑΝΤ1;
Media

Εβελίνα Νικόλιζα: Τι είπα για την συμμετοχή της στο πρωινό του ΑΝΤ1;

Η Εβελίνα Νικόλιζα αποφάσισε να δοκιμαστεί και στην τηλεόραση. 

Μπορεί να μας συστήθηκε ως τραγουδίστρια, όμως της αρέσει να δοκιμάζεται σε διάφορα πράγματα.

Πώς προέκυψε η πρόταση και σε βλέπουμε στο «Καλοκαίρι μαζί» στις 10.00;

«Εντελώς απροσδόκητα. Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό από έναν άνθρωπο του ΑΝΤ1, που δεν τον γνώριζα κιόλας, ότι κάνουν ένα δοκιμαστικό για μία εκπομπή. Και εννοείται ότι, πήγα. Νομίζω πως είναι κάτι που ήθελα από μικρή να εμπλακώ και το καταπίεζα γιατί πίστευα ότι δεν είναι σωστό να θες να γίνεις και τραγουδίστρια, και ηθοποιός, και να είσαι και σε εκπομπή»

Γιατί να μην είναι σωστό;

«Γιατί έχουμε μια τάση στην Ελλάδα να πρέπει να δηλώσεις ένα πράγμα και αν δηλώσεις παραπάνω τρως τη δουλειά των άλλων. Πρέπει να καταλάβουμε πως όπως δεν παρεξηγούνται σε άλλα επαγγέλματα, αν μπει κάποιος εκτός της δουλειάς τους, δεν πρέπει να παρεξηγούμαστε κι εμείς στο δικό μας. Όλοι χρειάζεται κάποιες φορές να κάνουμε και δουλειές άλλων. Είτε γιατί έχουμε οικονομική ανάγκη είτε γιατί μας αρέσουν κι άλλα πράγματα»

Εσένα τι σου αρέσει περισσότερο; Η μουσική, η υποκριτική ή η παρουσίαση;

«Δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Στην παρουσίαση είμαι εδώ και λίγες μέρες. Τα άλλα δύο μπορώ να πω με σιγουριά ότι μου αρέσουν να τα κάνω. Έχω κάνει μια μεγάλη κουβέντα με τον εαυτό μου ότι δεν θα πάθω εμμονή με κανένα επάγγελμα και με τίποτα στη ζωή μου, θα τα προσπαθώ όλα και αν κάτσει κάτι έκατσε. Αν όχι, θα πηγαίνω στο επόμενο. Δεν θέλω να μεγαλώσω και να αφήσω απωθημένα. Αφήνω τη ζωή να με πάει. Δεν μας κάνει ένα πράγμα ευτυχισμένους, ας δοκιμάσουμε και τα υπόλοιπα» εξήγησε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved