Γιώργος Κούρος: «Η συμβουλή του Γιώργου Παπαδάκη είναι μία: σεβασμός»
Media

Γιώργος Κούρος: «Η συμβουλή του Γιώργου Παπαδάκη είναι μία: σεβασμός»

Ο Γιώργος Κούρος και η Στεφανία Μουρελάτου βρίσκονται στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1

Το νέο δίδυμο του ΑΝΤ1 πήρε την σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη για την καλοκαιρινή σεζόν.

Παρουσιάζετε καθημερινά όσα συμβαίνουν μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί» στις 07.00. Πώς αισθάνεστε που πήρατε τη σκυτάλη της πρωινής ενημέρωσης από τον Γιώργο Παπαδάκη;

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο ένας και μοναδικός της πρωινής ζώνης θα έλεγα, μάλιστα, ότι είναι η Ιστορία της πρωινής ενημέρωσης. Ο πρώτος διδάξας και μετά όλοι οι άλλοι. Επομένως κανείς και ποτέ δεν μπορεί να μπει στα «παπούτσια» του Γιώργου. Το μόνο, λοιπόν, που επιδιώκουμε μαζί με τη Στεφανία Μουρελάτου και θέλουμε να πετύχουμε είναι να σεβαστούμε τους τηλεθεατές. Να υπάρχει μια αντικειμενική και πολύπλευρη προσέγγιση των θεμάτων της καθημερινότητας της πολιτικής και της οικονομίας Να ακούγονται όλες οι απόψεις, ώστε οι τηλεθεατές να μπορούν να κρίνουν ποιος λέει αλήθειες και ποιος «χαϊδεύει» αφτιά.»

Σας έδωσε κάποια συμβουλή πριν αναλάβετε την εκπομπή;

«Η συμβουλή του Γιώργου Παπαδάκη είναι μία: σεβασμός Και αυτό τα λέει όλα. Να σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και μετά όποιον είναι απέναντι. Πλουραλισμός και πολυφωνία. Όλοι να ακούγονται και να μη φιμώνεται καμία άποψη ή ιδέα»

Τι πρέπει να έχει ένας παρουσιαστής για να αποπνέει εμπιστοσύνη στον τηλεθεατή;

«Κάθε επαγγελματίας είναι ξεχωριστός ο καθένας έχει την ταυτότητα του. Προσωπικά, ό,τι κι αν κάνω, προσπαθώ να σέβομαι τον εαυτό μου καινά μπαίνω στη θέση του τηλεθεατή. Δεν θέλει κανείς, νομίζω να τον κοροϊδεύουν. Και οι τηλεθεατές έχουν αντίληψη» δήλωσε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved