Survivor 2: Τι μας έμεινε από το ριάλιτι!
Media

Survivor 2: Τι μας έμεινε από το ριάλιτι!

Το φετινό «Survivor» μόλις έλαβε τέλος. Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό σίγουρα θα μείνουν στιγμές και πρόσωπα, για τα οποία θα συζητάμε καιρό!

Από τη στιγμή που στο ριάλιτι επιβίωσης μπήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τα πάντα άλλαξαν.

Ήρθε το κέφι, ήρθε το μπρίο και το νάζι. Το «Survivor» έκανε καλό στη Σπυροπούλου, αφού κατάφερε να της βγάλει προς τα έξω ένα πιο ανθρώπινο και γλυκό πρόσωπο. Την παράσταση έκλεψε πάντως ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, που κάθε μέρα τρωγόταν με κάποιον από τους συμπαίκτες του.

Ο Νικόλας Αγόρου ξεχώρισε για τα τατουάζ του, το ότι έκανε συνεχώς τον σταυρό του και το γεγονός ότι είχε αρχηγικές τάσεις και ήθελε πάντα να βρίσκεται στο επίκεντρο της ομάδας. Η Κατερίνα Δαλάκα αποδείχτηκε... σκυλί του πολέμου, γιατί και πολύ καλή παίκτρια ήταν και νικούσε στα αγωνίσματα, ενώ δεν άφηνε να πέσει τίποτα κάτω και ήταν πάντα έτοιμη για καβγά όταν ένιωθε ότι αδικείται.

Η Ροδάνθη Καπαρού ήταν η πιο μικρή και χαριτωμένη...

Το ενδιαφέρον στο παιχνίδι ξεκίνησε όταν ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα κλήθηκαν ως οι καλύτεροι παίκτες από τους Μαχητές και τους Διάσημους αντίστοιχα να επιλέξουν ποιους θέλουν να πάρουν στην ομάδα τους. Η τράπουλα ξαναμοιράστηκε, «φιλίες» και «οικογένειες» διαλύθηκαν και φάνηκε πως οι περισσότεροι συμμετέχοντες τόσο καιρό καταπιέζονταν στις ομάδες τους.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ανέπνευσε όταν μετακόμισε στους Μαχητές και έσκασε το χειλάκι του από χαρά. Ρήξη ήρθε στη σχέση Κατερίνας Δαλάκα και Εύης Σαλταφερίδου, που, ενώ ήταν αυτοκόλλητες, όταν βρέθηκαν αντίπαλες ξέχασαν αγάπες και φιλίες και έγιναν εχθροί!

Όσο για τον Ηλία Γκότση και τον Χάρη Γιακουμάτο, που είχαν ψυχρανθεί από καιρό, η αλλαγή των ομάδων έβαλε ταφόπλακα στη σχέση τους. Γενικώς μετά την ανακατανομή των παικτών οι σχέσεις Μαχητών - Διασήμων έγιναν ψυχροπολεμικές

Ρεκόρ οικειοθελών αποχωρήσεων είχαμε φέτος στο παιχνίδι επιβίωσης, καθώς έφυγαν 4 παίκτες, άλλοι λόγω τραυματισμών, άλλοι λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Η Μαρία Σαμαρίνου αναγκάστηκε να αποχωρήσει ύστερα από τραυματισμό της, που θα έθετε σε κίνδυνο την καριέρα της στον πρωταθλητισμό. Αντίο είπε από μόνη της και η Ζωή Ανδρονικίδου, που δεν άντεξε τις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρέθηκε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, εξαιτίας τόσο του τραυματισμού του όσο και της απομόνωσης που βίωνε μες στην ομάδα του.

Έτσι, αποφάσισε και εκείνος να εγκαταλείψει το παιχνίδι πριν καταρρεύσει. Η Όλγα Φαρμάκη δεν είχε κάποιον τραυματισμό. Αντίθετα, ένιωσε πιεσμένη από τις συνθήκες διαβίωσης, λύγισε μην μπορώντας να αντέξει τόσο καιρό μακριά από τους δικούς της και αποχώρησε οικειοθελώς.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved