Γιώργος Κούρος: Αποκάλυψε αν υπήρξε καλεσμένος που τον έβγαλε εκτός εαυτού
Media

Γιώργος Κούρος: Αποκάλυψε αν υπήρξε καλεσμένος που τον έβγαλε εκτός εαυτού

Ο Γιώργος Κούρος εξομολογήθηκε αν υπήρξε καλεσμένος που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Υπήρξε ποτέ κάποιος καλεσμένος που σας έβγαλε εκτός εαυτού;

Όταν είσαι στον... αέρα, όπως λέμε στη γλώσσα της τηλεόρασης, όλα μπορούν να συμβούν. Και σε ζωντανές εκπομπές όλα είναι πιθανά, θα υπάρξουν διαφωνίες, ένταση και εκνευρισμός. Το θέμα ακριβώς είναι να μη χάσεις τον έλεγχο, Να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε φέρει σε τέτοια κατάσταση. Πρέπει να ενεργοποιείς άμεσα εκείνα τα αντανακλαστικά που θα σε καταστήσουν ικανό να αποφύγεις να βγεις εκτός εαυτού. Για να είμαι ειλικρινής, όμως έχουν υπάρξει μερικές φορές που έχω φτάσει στα όρια. Μετρημένες στα δάχτυλα. Αλλά δεν έχασα τον έλεγχο, γιατί ξέρω ποιος θα ήταν ο μεγάλος «χαμένος» τελικά, ανεξάρτητα και από το εάν είχα δίκιο.

Τι σας αγχώνει περισσότερο σε ένα ζωντανό πρόγραμμα; Ποια προσόντα πρέπει να έχει κανείς για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του;

Όση εμπειρία και να έχει κανείς στην τηλεόραση, δεν υπάρχει περίπτωση ένα ζωντανό πρόγραμμα να μην τον αγχώνει. Αν κάτι πάει στραβά, όλα μπορεί να τιναχθούν στον αέρα. Υπό το πρίσμα αυτό, με αγχώνουν τα πάντα. Μέχρι να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Στην πορεία, όσο προχωράει και εφόσον δω ότι κυλάει, εντός σχεδίου «πλεύσης», όλο και χαλαρώνω. Αλλά ποτέ τελείως. Γιατί και πάλι μια στραβοτιμονιά. Όσον αφορά τα προσόντα που πρέπει να έχει κανείς, είναι το εξής ένα: να είναι επαγγελματίας. Να έχει δηλαδή το άγχος να ενημερωθεί πρώτος και σφαιρικά, για να ενημερώσει σωστά. Για να μπορεί, να έχει για πυξίδα κατεύθυνσης την αλήθεια και όχι να τον κατευθύνουν.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved