Μιζεράκη-Ζάρλας: Τα σχέδια γάμου και το επαγγελματικό τους μέλλον μετά το Power of Love
Media

Μιζεράκη-Ζάρλας: Τα σχέδια γάμου και το επαγγελματικό τους μέλλον μετά το Power of Love

Το Power Of Lοve τούς έφερε κοντά και από τότε ζουν τον απόλυτο έρωτα ενώ ήδη συζητούν περί... σχεδίων γάμου

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας που κέρδισαν στο ριάλιτι αγάπης συνεργάζονται στην παρουσίαση του «Σκάσε και κολύμπα» ενώ μιλούν και για τη μεγάλη απήχηση που γνώρισε το Power of Love. «Ο κόσμος έχει ξεχάσει να φλερτάρει πλέον και μέσα από αυτό το παιχνίδι θυμήθηκε την παιδική του ηλικία! Έτσι, λοιπόν, του φέραμε αναμνήσεις έντονες, χαράς, ευτυχίας, αθωότητας και αγνότητας».

Αντίστοιχα, η Στέλλα Μιζεράκη σχολίασε πως «αυτό που κατά τη γνώμη μου ταύτισε τον κόσμο με το παιχνίδι είναι ο τρόπος προσέγγισης που δημιούργησε φλέρτ και συναισθήματα, όπως τις παλίες καλές εποχές. Είχαμε όλοι την ευκαρία να γνωριστούμε καλύτερα και να δημιουργήσουμε πλατωνικούς έρωτες σαν αυτούς από τις ελληνικές ταινίες».

Όσο για τα επικριτικά σχόλια όσων θεώρησαν πως επρόκειτο για στημένη σχέση μεταξύ τους για χάρη της τηλεθέασης, ο Πάνος τονίζει: «είναι λογικό να ισχυριστεί κάποιος κάτι τέτοιο. Την αλήθεια την ξέρουμε εμείς και πιστεύω ότι φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού αν είναι αληθινό», με την Κρητικιά σύντροφο του να απαντάει χαρακτηριστικά: «Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Είναι τόσο δυνατό αυτό που νιώθουμε, που ίσως να φαντάζει ουτοπικό στις μέρες μας το ότι ζούμε ένα τέτοιο έρωτα».

Σε ό,τι αφορά τώρα το επόμενο βήμα στη σχέση τους αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου άμεσα, οι δυο τους δεν υπεκφεύγουν... Ο Πάνος μάλιστα είπε: «Είμαι θετικός στο γάμο και στην οικογένεια! Αυτήν την στιγμή προέχουν άλλα πράγματα, όμως! Αν όλα βαδίσουν ομαλά, γιατί όχι και στο γάμο;» ενώ η Στέλλα από την πλευρά της σημείωσε: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου ο γάμος. Έχω άλλες προτεραιότητες. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια και τουλάχιστον δυο παιδιά, αλλά δεν βιάζομαι»

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved