Media

Νίκος Αναδιώτης: «Διαπιστώνω ότι ο κόσμος της τηλεόρασης είναι μαγικός»

Η Νικολέτα Ράλλη και ο Νίκος Αναδιώτης παρουσιάζουν το πρωινό ψυχαγωγικό τρίωρο του ΑΝΤ1 και υπόσχονται να περάσουμε ένα «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00».

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι επαγγελματίας γυμναστής. Αυτή η ιδιότητα του συμπορεύεται με τις υπόλοιπες ή την έχει παραμελήσει;

«Το πρώτο μου πτυχίο ήταν όντως στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών. Η γυμναστική είναι μέρος της ζωής μου από μικρό παιδί, δεν βιοπορίζομαι από αυτό, αλλά συνεχίζω να γυμνάζομαι μέχρι σήμερα και εύχομαι να είμαι σε θέση να το κάνω για πολλά χρόνια ακόμα.»

Μόντελινγκ, τηλεόραση ή θέατρο;
«Με το μόντελινγκ ασχολήθηκα παράλληλα με τις σπουδές μου με σκοπό να βγάζω το χαρτζιλίκι μου και να μην επιβαρύνω την οικογένεια μου. Έχω περάσει πολύ ωραία, έχω κάνει καλές δουλειές και χαίρομαι γι' αυτό. Η τηλεόραση μου άρεσε πάρα πολύ και τώρα που τα βλέπω από μέσα, διαπιστώνω ότι ο κόσμος είναι μαγικός. Στο θέατρο έχω περάσει πολύ καλά. Η πρώτη μου συνεργασία ήταν με πολύ μεγάλα ονόματα του θεάτρου, ήταν μία πολύ ωραία κωμωδία και ήμουν τυχερός και ευγνώμων. Η τηλεόραση είναι η προτεραιότητα μου. Είμαι ακόμα στην αρχή, προσπαθώ να μαθαίνω, να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερος», λέει στον Τηλεθεατή.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved