Χρήστος Κούτρας - Γιάννης Ντσούνος: «Ταιριάζουν σε αυτό που λέει ο τίτλος Αταίριαστοι»
Media

Χρήστος Κούτρας - Γιάννης Ντσούνος: «Ταιριάζουν σε αυτό που λέει ο τίτλος Αταίριαστοι»

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος έχουν ραντεβού με τους τηλεθεατές καθημερινά αναλύοντας τις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις, αλλά και με ειδήσεις για τον αθλητισμό, την υγεία και την τεχνολογία.

Εντέλει οι «Αταίριαστοι» πώς ταίριαξαν;

Χρήστος Κούτρας: «Χωρίς να έχω διαβάσει τι έχει απαντήσει ο άλλος, είμαι σίγουρος πως έχει χρησιμοποιήσει κλισεδιάρικα τσιτάτα τύπου "τα ετερώνυμα έλκονται κλπ. Η αλήθεια είναι πως έτυχε. Όπως τυχαίνει ένα λαχείο. Η ωμή αλήθεια είναι πως έτυχε και πέτυχε».
Γιάννης Ντσούνος: «Ταιριάζουν σε αυτό που λέει ο τίτλος "Αταίριαστοι". Το κλισέ λέει ότι τα ετερώνυμα έλκονται, έτσι και εμείς, μέσα από τις αντιθέσεις μας ταιριάζουμε».

Τι κεντρίζει το ενδιαφέρον σας από την επικαιρότητα;
ΧΡ, Κ.: «Πολιτική σίγουρα, ψυχαγωγία, αθλητικά, αλλά εγώ είμαι και "πυροβολημένος" με τη νέα ζωή. Εξηγούμαι! Βλέπω τις εξελίξεις στον πλανήτη στο πεδίο της επιχειρηματικότητας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ίσως με μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ' οτιδήποτε άλλο. Και θέλω πολύ να συμμετάσχω, αλλά...».
Γ. ΝΤ-Σ.: «Η πολιτική σίγουρα και τα κοινωνικά θέματα. Ιδιαίτερη είναι η ευαισθησία στα θέματα που αφορούν τα παιδιά. Η πολιτική λόγω επαγγελματικής διαστροφής και τα υπόλοιπα λόγω του γεγονότος ότι είμαστε κανονικοί άνθρωποι που στενοχωριόμαστε, εκνευριζόμαστε, γελάμε με αυτά που συμβαίνουν όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος».

Βιώσατε κάποια δύσκολη στιγμή στα γυρίσματα;
ΧΡ. Κ.: «Κάθε μέρα άλλη μέρα. Να, την προηγούμενη εβδομάδα το καλόπαιδο, ο διπλανός, έριξε ένα ποτήρι νερό πάνω στο τραπέζι, πάνω σε κινητά, τάμπλετ, χαρτιά. Κάποια στιγμή, ο Γιάννης δεν αισθανόταν καλά, άσπρισε, ζήτησε διάλειμμα και έφυγε τρέχοντας στην τουαλέτα».
Γ, ΝΤΣ.: «Τις τεχνικές δυσκολίες τις προσπερνάμε μαζί, άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με ψυχραιμία. Αλλά αν ρίξεις κατά λάθος ένα ποτήρι νερό στα χαρτιά του Χρήστου, αυτό δεν αντιμετωπίζεται!», λένε στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved