Νικολέττα Ράλλη- Νίκος Αναδιώτης: «Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό»
Media

Νικολέττα Ράλλη- Νίκος Αναδιώτης: «Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Η Νικολέτα Ράλλη και ο Νίκος Αναδιώτης παρουσιάζουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00».

Οι δύο παρουσιαστές υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

- Περιγράψτε μας την εκπομπή σας...
Ν. Ρ.: «Η εκπομπή μας ακολουθεί το κλασικό φορμάτ ενός πρωινού, με τις ζώνες που ξέρουμε ότι αγαπάει όλος ο κόσμος: τη μαγειρική, το lifestyle , τις συνεντεύξεις, τα ζώδια κ.λπ. Με το πέρασμα των ημερών θέλουμε να την προσαρμόσουμε στους χαρακτήρες μας, σε όλους εμάς δηλαδή που λαμβάνουμε μέρος. Κάθε μέρα γίνεται όμως με πολλή αγάπη, όπως το καλό ζεστό ψωμί του φούρνου».

Ν.Α.: «Είναι μία κανονική, ψυχαγωγική, πρω¬ινή εκπομπή του ΑΝΤ-1, αλλά ταυτόχρονα πολύ ξεχωριστή»:

- Τι θα κάνετε για να περάσουν ένα ««Καλοκαίρι μαζί» σας οι τηλεθεατές;
Ν.Α.: «Όλη η ομάδα της εκπομπής είναι εξαιρετική. Και η ομάδα πίσω από τις κάμερες είναι πολύ σημαντική και μας στηρίζει πολύ. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με στόχο οι τηλεθεατές να περάσουν όμορφα και ανέμελα».

Ν.Ρ.: «Θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε το πλατό μας σε μία καλοκαιρινή παραλία. Αυτός είναι και ο λόγος που μεταφερόμαστε πολύ συχνά μέσω skype και links σε πάρα πολύ ωραία και όμορφα μέρη στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσουμε να κρατάμε τον κόσμο ενήμερο για πράγματα που τον αφορούν και όχι αυτά που φανταζόμαστε ότι τον αφορούν. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», ανέφεραν στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved