Ξεκινούν τα γυρίσματα για την νέα κωμική σειρά του ΣΚΑΪ
Media

Ξεκινούν τα γυρίσματα για την νέα κωμική σειρά του ΣΚΑΪ

Αν και ο ΣΚΑΪ έχει βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης λόγω κυρίως των ριάλιτι, την επόμενη σεζόν θα εντάξει στο καθημερινό πρόγραμμα του και μια κωμική σειρά.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που για τη δημιουργία της τα στελέχη του σταθμού έχουν κάνει πολύ προσεκτικές επιλογές τόσο για μπροστά όσο και για πίσω από τις κάμερες. Το πρωτότυπο σενάριο έρχεται από την Κολομβία και έχει διασκευαστεί σε πολλές χώρες, ενώ στη χώρα μας το «μεταφέρει» η έμπειρη Ρένα Ρίγγα, που έχει υπογράψει πολλές επιτυχημένες σειρές.

Η ιστορία αφορά τα μέλη μιας οικογένειας, γνωστά... και άγνωστα, που βρίσκονται να διεκδικούν την τεράστια περιουσία που τους αφήνει ο ιδρυτής της οικογενειακής επιχείρησης με έναν όρο που θα πρέπει να αποδεχτούν-οι «Πλούσιοι και οι φτωχοί» συγγενείς, όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της" σειράς. Οριστικό είναι ότι τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Στέφανος Μπλάτσος και τους ήρωες θα ενσαρκώσουν οι Κώστας Κόκλας, Υρώ Μανέ, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Ελένη Κρίτα, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Δημήτρης Λιόλιος, Μιχάλης Μαρκάτης, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης και πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί.

Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο και η καθημερινή κωμική σειρά θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τον Σεπτέμβριο, με σκοπό να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved