«Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές»: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια
Media

«Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές»: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα σειρά του Star «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές». Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του -η οποία ήταν και η αιτία χωρισμού του - όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε «ταξίδι για δουλειές;»

Ο Χρήστος είναι διαζευγμένος πατέρας ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ. Ήταν παντρεμένος με τη Ζωή με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Η Άντζι, η πρώην πεθερά του, δεν μπορούσε να τον ανεχτεί και έκανε ό,τι μπορούσε για να τους χωρίσει. Έτσι, ο Χρήστος νοίκιασε ένα δυαράκι και έγινε πατέρας του Σαββατοκύριακου. Τα δύο τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τη Φάνη, η οποία τον πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Έτσι, αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν. Τα πράγματα, όμως αλλάζουν όταν η Ζωή παίρνει μετάθεση από την εταιρεία της για έναν χρόνο στο Καζακστάν. Προκειμένου να μη μείνουν μόνα τους τα παιδιά του, ο Χρήστος θα αφήσει τη Φάνη στα κρύα του λουτρού και θα μετακομίσει στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Αυτό, όμως προκαλεί την ακαριαία επέμβαση της πρώην πεθεράς του!

Ο ίδιος δυσκολεύεται να φέρει βόλτα την καινούργια του ζωή! Παράλληλα, προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τη Φάνη, πράγμα δύσκολο, διότι εκείνη αρνείται να τον δει. Και σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, η πεθερά του αποφασίζει να μετακομίσει κανονικά στο σπίτι. Η ζωή για όλους γίνεται αφόρητη. Μέρες μετά, η Ντία και ο Ορφέας θέλουν να κάνουν ένα πάρτι. Η Άντζι αρνείται και ο Χρήστος συμφωνεί, διότι δεν αντέχει την γκρίνια της πεθεράς του. Όμως τα παιδιά είναι αποφασισμένα! Πρέπει, λοιπόν, να ξεφορτωθούν πατέρα και γιαγιά. Έτσι κλείνουν ένα δείπνο σε ένα σούσι μπαρ και λένε στον Χρήστο ότι το κανόνισε η γιαγιά για να τους ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της και στην Άντζι μια άλλη δικαιολογία. Όμως το βράδυ του δείπνου, ο Χρήστος είχε κανονίσει να βγει με τη Φάνη. Έτσι, όλα ανατρέπονται όταν έρχεται στο εστιατόριο η Φάνη συνοδευόμενη από τον φαρμακοποιό που της προξενεύει η μητέρα της, αλλά και ο δεσμός της Αντζι, με μία νεότερη γυναίκα... Η Άντζι έχει γίνει τακτική πελάτισσα της Τζένης χωρίς να ξέρει ότι έχουν τον ίδιο γαμπρό, και της λέει να βάλει την κόρη της να απαιτήσει από τον Χρήστο να της γνωρίσει τα παιδιά του.

Η συνάντηση κανονίζεται, αλλά εκείνη παίρνει τα παιδιά και φεύγει, γιατί θέλει να γνωρίσει πρώτα η ίδια την αρραβωνιαστικιά του. Το βράδυ, ο Χρήστος πηγαίνει στο σπίτι με τη Φάνη και διαπιστώνει ότι το κλειδί του δεν ανοίγει. Πιστεύοντας ότι η Άντζι τον κλείδωσε έξω επίτηδες, εισβάλλει από το παράθυρο. Κάποιος γείτονας καλεί την Αστυνομία και ο Χρήστος με τη Φάνη μεταφέρονται στο τμήμα... Λίγες μέρες αργότερα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου του Ορφέα και της Ντίας έχει εκλογές για νέο πρόεδρο του συλλόγου. Φυσικά, η Άντζι θέτει υποψηφιότητα. Όπως κάνει και ο Χρήστος! Η καμπάνια που θα ξεκινήσει κάνει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές να ωχριούν μπροστά της…

Πηγή: MY tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved