Σάρα Γανωτή: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 και όσα θα δούμε
Media

Σάρα Γανωτή: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 και όσα θα δούμε

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Σάρα Γανωτή θα συνυπογράφει με τον Νίκο Σταυρακούδη τη νέα φιλόδοξη κωμωδία του ΑΝΤ1, με τον τίτλο «Κάνε γονείς να δεις καλό».

Η ηθοποιός εξηγεί τι θα δούμε στην καινούργια της σειρά που θα μεταδοθεί από πρώτο μισό της σεζόν, με πρωταγωνιστές την Ελένη Καστανή και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. «Είναι ένα ζευγάρι που σε μια κρίσιμη ηλικία -κοντά στα 60, λίγο πριν από τη σύνταξη και έπειτα από περίπου 40 χρόνια γάμου αποφασίζει να χωρίσει. Ο μπαμπάς πηγαίνει να μείνει στην κόρη και ο γιος στη μαμά. Γίνεται δηλαδή ακριβώς το αντίθετο απ' αυτό που συνηθίζεται... Τα παιδιά πηγαίνουν στους γονείς όταν χωρίζουν κι εδώ βλέπουμε ότι τα παιδιά γίνονται... γονείς των γονιών και προσπαθούν να τους συμφιλιώσουν,-να αποδεχτούν τον χωρισμό τους. Γιατί είναι σπάνιο σ' αυτή την ηλικία να χωρίζουν οι άνθρωποι. Συνήθως τα προβλήματα τα έχουν λύσει από πιο πριν» τόνισε στην Espresso.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης -ο οποίος υποδύεται τον πατέρα- επηρεάζεται από τον γιο του, που λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία για να παντρευτεί αλλάζει γνώμη και το βάζει στα πόδια, και αποφασίζει κι εκείνος να χωρίσει και να κάνει τη ζωή που δεν έζησε! Το αποτέλεσμα είναι να κάνει έξαλλη την μέχρι πρότινος σύζυγο του -που την υποδύεται η Ελένη Καστανή-, η οποία θα κάνει ό ,τι μπορεί για να τον εκδικηθεί... «Η σειρά είναι κωμωδία kαι αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι πως η έννοια της οικογένειας είναι πολύ σημαντική, στηρίζεται ο ένας στον άλλον, αλλά μπορεί κιόλας να σε... πνίξει! Αυτό θέλουμε να δείξουμε μέσα από τη σειρά”.

Τι γίνεται, όμως, με το υπόλοιπο καστ; Ποιους άλλους θα δούμε στη σειρά; «Τα κάστινγκ συνεχίζονται, προκειμένου να βρεθούν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους. Οι σκηνοθέτες είναι υπέροχοι (σ.σ.: Πιέρρος Ανδρακάκος και Νίκος Κρητικός) και νομίζω ότι θα πάμε καλά, γιατί όλοι μεταξύ μας ταιριάζουμε, έχουμε ξαναδουλέψει και εμπιστευόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον» λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved