Βίκυ Παύλου: «Έχω γεννηθεί για το ρεπορτάζ»
Media

Βίκυ Παύλου: «Έχω γεννηθεί για το ρεπορτάζ»

Η Βίκυ Παύλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς νιώθει που φέτος για πρώτη φορά δοκιμάστηκε στην παρουσίαση.

Φέτος σε είδαμε για πρώτη φορά να κρατάς τα ηνία της εκπομπής «7 ημέρες» που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 11.45 στον ΣΚΑΪ. Ήσουν από την αρχή θετική να αναλάβεις το πόστο της παρουσίασης;

Ήμουν θετική γιατί ήταν μία εκπομπή η οποία μου άρεσε πολύ έτσι όπως την είχαν φτιάξει η Μαρία Αναστασοπούλου με τον Γιάννη Κολοκυθά, που ήταν οι εμπνευστές της. Βέβαια, δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου σε ένα στούντιο να παρουσιάζω μία εκπομπή, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω γεννηθεί για το ρεπορτάζ. Όταν, όμως, μου έγινε η πρόταση, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Νιώθω, λοιπόν, τυχερή γιατί μου ταίριαξε, θέλω να σημειώσω ότι η εκπομπή είναι αποτέλεσμα ομαδικότητας από όλους τους συντελεστές της.

Με ποια κριτήρια επιλέγετε τα θέματα που παίζονται στην εκπομπή;

Τα κριτήρια είναι κοινωνικά/δηλαδή το πόσο ενδιαφέρει η κάθε είδηση τον κόσμο χωρίς να περιοριζόμαστε σε ζητήματα που αφορούν μόνο την Ελλάδα. Πα παράδειγμα, η είδηση που συγκλόνισε τελευταία τον κόσμο ήταν -κατά κοινή ομολογία- η επιχείρηση απεγκλωβισμού των παιδιών στην Ταϊλάνδη. Οπότε θέμα της εβδομάδας ήταν η σωτηρία αυτών.

Εκτός από παρουσιάστρια, είσαι και ρεπόρτερ. Ποια θέση πιστεύεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα;

Πολύ δύσκολη ερώτηση! Εδώ και δύο χρόνια, μαζί με τη Λουίζα Κροντήρη και τη Μαριλένα Γεραντώνη κάνουμε εναλλάξ την παρουσίαση τωnδελτίων ειδήσεων του ΣΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα, άρα έχουμε πάρει το βάφτισμα και μπροστά από τις κάμερες. Βέβαια, όταν κρίνεται απαραίτητο, θα βγω έξω για ρεπορτάζ για λογαριασμό της εκπομπής. Για παράδειγμα, όταν έγιναν οι καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής, ήμουν εκεί με την ομάδα της ΕΜΑΚ. Όταν χρειάζεται, είμαι σε όποια θέση υπάρχει ανάγκη.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved