Λένα Παπαληγούρα: Αυτός είναι ο λόγος που είπε «όχι» για τη νέα σειρά του Γιώργου Κυρίτση
Media

Λένα Παπαληγούρα: Αυτός είναι ο λόγος που είπε «όχι» για τη νέα σειρά του Γιώργου Κυρίτση

Η Λένα Παπαληγούρα θα παίξει στη νέα σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου ενώ αποκάλυψε τον λόγο που απέρριψε την πρόταση να παίξει στην καθημερινή σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Κυρίτσης.

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα σε δούμε στη νέα αστυνομική σειρά «Ου φονεύσεις» που ετοιμάζει ο Πάνος Κοκκινόπουλος για το Epsilontv έτσι;

Κάνω ένα πολύ-μικρό γκεστ, ίσα ίσα για «καλή αρχή». Ωστόσο, είχα ακόμα μία πρόταση για ένα πολύ ωραίο -κανονικό- επεισόδιο, αλλά δεν μπορούσαν να συνδυαστούν οι ημερομηνίες με την περιοδεία και θα το ξαναδούμε από τον Σεπτέμβριο. Χαίρομαι που γίνεται αυτή η σειρά στην τηλεόραση. Είναι πολύ ωραίο για τους θεατές, αλλά και τους ηθοποιούς που θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε ακραίους ρόλους, αλλά και να δουλέψουμε με συνθήκες σινεμά στην τηλεόραση.

Ισχύει ότι είχες δεχτεί πρόταση και για τη νέα καθημερινή σειρά του Γιώργου Κυρίτση «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», για το Epsilontv;

Ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να το κάνω λόγω των θεατρικών υποχρεώσεων. Εύχομαι, πραγματικά, να πάει καλά, όπως και όλη η μυθοπλασία, γιατί την έχουμε ανάγκη και οι θεατές και οι ηθοποιοί.

Και στα προσωπικά σου, όμως, τρέχεις κατ δεν φτάνεις λόγω των προετοιμασιών του γάμου σου με τον Άκη Πόντο...

Ναι, θα συμβεί και αυτό κάποια στιγμή, θέλω να είναι ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και την οικογένεια μου. Να περάσουμε όλοι καλά γιατί για εμένα αυτό είναι ο γάμος: μια ευκαιρία να γιορτάσεις.

Ήσουν από τα κορίτσια που ονειρεύονταν αυτή τη στιγμή;

Όλα τα κοριτσάκια το έχουμε φανταστεί, αλλά δεν ήταν κάτι που πίστευα ότι θα γίνει. Γι’ αυτό, όταν μου έγινε η πρόταση γάμου, έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν μια συγκινητική στιγμή.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved