Βίκυ Παύλου: Η δύσκολη στιγμή που είχε on air
Media

Βίκυ Παύλου: Η δύσκολη στιγμή που είχε on air

Η Βίκυ Παύλου σε συνέντευξή της μίλησε για το πετυχημένο ρεπορτάζ, εξομολογήθηκε αν έχει δεχθεί σεξισμό ενώ ανέφερε αν ήρθε σε δύσκολη θέση κάποια στιγμή στον τηλεοπτικό «αέρα».

Ποια είναι τα συστατικά επιτυχίας ενός ρεπορτάζ;

Το να είναι επιτυχημένο ένα ρεπορτάζ πρέπει να ακούς τον άλλο. Να μην καταγράφεις απλώς μία είδηση, να τη διασταυρώνεις, να ακούς όλες τις διαφορετικές απόψεις και να μην παίρνεις θέση. Πρέπει να κρατάς πάντα τις ισορροπίες και να εισπράττεις αυτά που σου λέει. Για να μπορέσεις να μεταδώσεις ένα ρεπορτάζ στον κόσμο, πρέπει πρώτα να το κατανοήσεις.

Έχεις έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση στον αέρα της εκπομπής;

Είναι πολύ νωρίς να μιλάω εγώ για τέτοιες στιγμές, γιατί έχω ζωντανές συνδέσεις κυρίως με τους ρεπόρτερ, άρα δεν με έχει φέρει σε δύσκολη θέση κάποιος συνεντευξιαζόμενός. Έχει τύχει να έρθω σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια των ρεπορτάζ όταν έπρεπε να μιλήσω με ανθρώπους που έχουν ζήσει καταστροφές ή έχουν χάσει τα παιδιά τους. Όταν ήμουν στις φωτιές της Ηλείας, είδα εικόνες που με έχουν στοιχειώσει. Στον αέρα της εκπομπής ήρθα σε δύσκολη θέση μόνο όταν κάποια στιγμή έφυγαν τα καλώδια του μικροφώνου και το τηλεχειριστήριο του οτοκιου, το οποίο -παρεμπιπτόντως- έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ γιατί θέλω συνεχώς να εξελίσσομαι.

Είναι γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ εμπιστεύεται την ενημέρωση στο... γυναικείο φύλο. Έχει τύχει να νιώσεις κάποιου είδους ρατσισμό επειδή είσαι γυναίκα;

Δεν μου αρέσει τη λέξη ρατσισμό να τη χρησιμοποιώ γι’ αυτή τη θέση.

Ας το πούμε τότε σεξισμό...

Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ ευγενικός και πολλοί την ευγένεια την παρεξηγούν. Τη θεωρούν αδυναμία. Όταν, λοιπόν, στο ξεκίνημα μου έβλεπαν έναν άνθρωπο σε νεαρή ηλικία να ασχολείται δυναμικά και με ευγένεια με το ρεπορτάζ, είχα ακούσει να λένε την ατάκα «Πού πάει τώρα το κοριτσάκι, να μας πει τι,·». Ωστόσο, αυτό δεν με σταμάτησε. Αντιθέτως, με πείσμωσε. Συνέχισα να κυνηγάω το όνειρο μου και να που το κοριτσάκι τα κατάφερε τελικά!

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved