Τηλεοπτική βόμβα με πρωταγωνιστή τον Λιάγκα! Η αποδέσμευση από τον ΑΝΤ1 και το «φλερτ» με το Epsilon
Media

Τηλεοπτική βόμβα με πρωταγωνιστή τον Λιάγκα! Η αποδέσμευση από τον ΑΝΤ1 και το «φλερτ» με το Epsilon

Και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τήνο -και όχι μόνο- η... τύχη του δουλεύει σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον. 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Realnews ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται σε τροχιά αποδέσμευσης από τον ΑΝΤ1 μετά την απόφαση του σταθμού να μην τον αξιοποιήσει στο νέο πρόγραμμα.

Στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του με το κανάλι του Αμαρουσίου ο παρουσιαστής κλείνει ρεκόρ… μη αξιοποίησης, καθώς μόνο για λίγους μήνες πέρυσι εμφανίστηκε στο «Late night» και ακολούθως στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars».

Την ίδια στιγμή, ο δημοσιογράφος αποτελεί διακαή πόθο του Epsilon, που τον προορίζει για ζώνη-έκπληξη. Το ερώτημα τώρα είναι ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση: Ο Λιάγκας ή ο ΑΝΤ1; Το συμβόλαιό του έχει ρήτρες για όποια από τις δύο πλευρές επιχειρήσει να το σπάσει. Όποιος μιλήσει πρώτος πληρώνει. Όπως αναφέρουν πηγές από το κανάλι, πάντως, αν υπάρχει επιθυμία «διαζυγίου» και από τις δύο πλευρές, μπορεί να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved