«Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές» στο Star
Media

«Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές» στο Star

Το κανάλι της Κηφισιάς ρίχνει στο πρόγραμμα του μια ολοκαίνουργια καθημερινή αυτοτελή σειρά, τα γυρίσματα της οποίας έχουν γίνει στην Κύπρο, με τον τίτλο «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές».

Η σειρά, σύμφωνα με το tvέθνος θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.45, περίπου μία ώρα πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

«Είναι μια ωραία δουλειά που παίζουν εξαιρετικοί ηθοποιοί» δήλωσε η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά προσθέτοντας παράλληλα ότι το μόνο κοινό που έχει η σειρά αυτή σε σχέση με προηγούμενες δουλειές της είναι ότι είναι μια κωμωδία καταστάσεων.

«Είναι κωμωδία με την καθαρή σημασία της λέξης. Πατάει στα κλασικά της κωμωδίας των αντιθέτων. Φυσικά υποσκάπτει τις ταξικές και τις πολιτιστικές αντιθέσεις. Είναι μια ταξική σύγκρουση. Η πεθερά είναι μια πλούσια αστή Κυπραία. Ο γαμπρός είναι ένας λούζερ, κατά την άποψη της, Ελλαδίτης. Στο τέλος της ημέρας για χατίρι των παιδιών τα βρίσκουν» εξηγεί για το νέο της αυτό σίριαλ η Άννα Χατζησοφιά η οποία, ως συγγραφικό δίδυμο με τον Χάρη Ρώμα, έχει βρεθεί πίσω από επιτυχημένες παραγωγές όπως οι «Μεν και οι Δεν», το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Το καφέ της Χαράς».

Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε «ταξίδι για δουλειές»; Και τι μπορεί να κάνει όταν εκείνη, που τον αντιπαθεί φρικτά και υπήρξε η αιτία του χωρισμού του, γίνεται φίλη με τη μητέρα της τωρινής του αγαπημένης, ενώ ο κολλητός του ζει στον δικό του μαγικό κόσμο;

Πρωταγωνιστούν: Καίτη Κωνσταντίνου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Άρης Σερβετάλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Άννα Μονογιού, Μένια Μαθιουδάκη, Βασίλης Ντάρμας, Μαρίλια Χαρίδημου, Γιάννης Πάτσης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η έμπειρη Φωτεινή Κοτρώτση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved