Σάσα Σταμάτη: «Μετά το ραντεβού με τον Λάτσιο δεν ξαναμίλησα με τον ΑΝΤ1»

Σάσα Σταμάτη: «Μετά το ραντεβού με τον Λάτσιο δεν ξαναμίλησα με τον ΑΝΤ1»

Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε εάν της έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για εκπομπή το Σαββατοκύριακο; 

Γιατί πάγωσαν οι συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο και γιατί ο Γιώργος Λιάγκας δεν της πρότεινε να πάει στην εκπομπή του;

Ισχύει ότι συζήτησες για Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1;

«Όχι. Δεν ξαναμίλησα με τον ΑΝΤ1 μετά το ραντεβού με τον Λάτσιο. Έκτοτε με πήραν από διάφορες εκπομπές για να πλαισιώσω πάνελ, αλλά εφόσον είχα αποφασίσει να μην είμαι στη Φαίη δεν είχε νόημα να πάω κάπου απέναντι. Από το Σεπτέμβριο ξεκίνησε μια κουβέντα με το ΣΚΑΪ, να κάνουμε κάτι καθημερινό, μεσημέρι, με μία ομάδα. Μετά πάγωσε αυτή η κουβέντα γιατί και εγώ δεν είπα «ναι», δεν ένιωθα σίγουρη. Ώσπου ένα βράδυ με πήρε τηλέφωνο η Εύη Κουτσαυτάκη και μου είπε πως σκέφτονται να κάνουν εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Με ρώτησε αν με ενδιαφέρει. Σχεδόν αμέσως είπα «πάμε».»

Είχες στενοχωρηθεί που είχες μείνει εκτός τηλεόρασης;

«Όχι, γιατί ήταν επιλογή μου και ήξερα ότι, όταν παίρνεις ένα ρίσκο, πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες. Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και είπα στον Λάτσιο πως αν δεν κάνω κάτι άλλο θα στα-ματήσω, δεν είχα καμία πρόταση. Όχι πως ήμουν απεγνωσμένη να βρίσκομαι στην τηλεόραση. Επειδή ήμουν σε μια πολύ επιτυχημένη εκπομπή για επτά χρόνια, ήθελα να προσέξω πολύ το επόμενο βήμα. Δεν ήθελα να φάω τα μούτρα μου , που θα μπορούσα να τα φάω κιόλας. Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα»

Ο Γιώργος Λιάγκας σου είχε προτείνει όντως να είσαι στο Late Night Show όπως γράφτηκε;

«Όχι. Ο Γιώργος δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε να πάρει κάποιο συνεργάτη της Φαιής. Δεν έγινε κάποια πρόταση» εξήγησε στο people