Ειρήνη Κολιδά: «Ναι, μην διαβάζεις αυτά που γράφονται. Δεν παρεξηγηθήκαμε ποτέ με τον…»
Media

Ειρήνη Κολιδά: «Ναι, μην διαβάζεις αυτά που γράφονται. Δεν παρεξηγηθήκαμε ποτέ με τον…»

 Η Ειρήνη Κολιδά αποκάλυψε εάν έχει κρατήσει φιλίες μέσα από το survivor και εάν ισχύουν οι φήμες ότι παρεξηγήθηκε με τον Πάνο Αργιανίδη!

Έκανες φίλους μέσα από το παιχνίδι;

Με κάποια από τα παιδιά που γνώρισα στον Αγιο Δομίνικο, όπως η Σάρα Εσκενάζυ, ο Μάριος Πρίαμος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Λάμπρος Χούτος, ο Μπo και η Σόφη Πασχάλη, μιλάμε ακόμα και τώρα. Μάλιστα, αρκετά παιδιά μού έστειλαν μήνυμα για να μου ευχηθούν καλή επιτυχία.

Με τον Πάνο Αργιανίδη εξακολουθείτε να μιλάτε;

Ναι, μην διαβάζεις αυτά που γράφονται. Δεν παρεξηγηθήκαμε ποτέ με τον Πάνο.

Πώς θα περιέγραφες την εμπειρία του «Survivor»;

«Μοναδική και μαγική. Μοναδική γιατί δεν σου συμβαίνει συχνά να είσαι σε ένα πρωτόγονο περιβάλλον με άγνωστους ανθρώπους, και μάλιστα σε συνθήκες πείνας και ψυχολογικής πίεσης. Και μαγική γιατί μου αρέσει η απλή ζωή. Θα μπορούσα άνετα να ζω για πάντα σε ένα χωριό στον Αγιο Δομίνικο. Ισως να ήμουν και πιο ευτυχισμένη απ’ ό,τι είμαι τώρα. Για να καταλάβεις, διακοπές πηγαίνω σε ένα καταφύγιο στην Πίνδο που δεν έχει ούτε ρεύμα ούτε νερό, κοιμάμαι σε sleeping bag και κάνω μπάνιο στο ποτάμι. Για μένα αυτές είναι οι πραγματικές διακοπές.

Την πρώτη χρονιά είπα «θα το κάνω για τρεις μέρες». Τελικά, ακύρωσα ό,τι άλλο είχα κανονίσει κι έμεινα στο βουνό δεκαπέντε μέρες με θερμοκρασία που το βράδυ έπεφτε στους 5 βαθμούς. Ολο τον χρόνο πλέον περιμένω αυτές τις διακοπές. Μένω είκοσι μέρες και όταν είναι να γυρίσω στην Αθήνα λέω: «Θεέ μου, γιατί πρέπει να φύγω;». Μου αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής, τον έχει αγαπήσει πολύ και ο γιος μου, ο οποίος είναι τώρα πέντε ετών και περιμένει πώς και πώς πότε θα έρθει η ώρα να πάμε στην Πίνδο. Πίστεψέ με, θα μπορούσα άνετα να ζω χωρίς κινητό τηλέφωνο και τηλεόραση.

Υπάρχουν στιγμές που νοσταλγώ την εποχή που είχαμε μόνο το σταθερό τηλέφωνο και φεύγαμε από το σπίτι χωρίς να έχουμε καμία έννοια. Εχουμε ξεχάσει την ελευθερία του προσωπικού μας χρόνου. Οσο για την τηλεόραση, όπως σου είπα και προηγουμένως, δεν παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια. Εχει τύχει να με καλέσουν σε μια εκπομπή με κάποιους νεότερους ηθοποιούς που δεν γνώριζα. Για να καταλάβεις, από σίριαλ μέχρι το «Αγγιγμα ψυχής» έχω δει. Προτιμώ τις ώρες που θα καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση να τις περνάω κοντά στη φύση κάνοντας σπορ ή ηρεμώντας. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η ιδέα για το Outer Peace Project που κάνουμε με την Ειρήνη Γολικίδου, όπου γυμνάζουμε τον κόσμο στη φύση, στο πάρκο, στο βουνό και στη θάλασσα.» αναφέρει χαρακτηριστικά στο ένθετο «Page 2» της Νέας Σελίδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved