Ποιος συνεργάτης Καραβάτου-Κατσούλη λέει: «Είμαστε σαν παιδική χαρά»;
Media

Ποιος συνεργάτης Καραβάτου-Κατσούλη λέει: «Είμαστε σαν παιδική χαρά»;

Εμφανίζεται με το δίδυμο Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου και αποκαλύπτει το κλίμα που επικρατούσε στα παρασκήνια! 

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο ο οποίος αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται...

Τι γεύση σου άφησε η φετινή σεζόν στη «Φωλιά των Κου Κου»;

Ηταν πολύ ωραία η αίσθηση φέτος. Κατ’ αρχάς αισθάνθηκα ότι γύρισα σε πάτρια εδάφη, γιατί µε το Star συνολικά ήταν ο όγδοος χρόνος συνεργασίας µας, από την αρχή της εκποµπής «ΦΜ Live» µε τη Μαρία Μπακοδήµου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο έως και την ολοκλήρωσή της. Χαίροµαι που επέστρεψα, γιατί ούτως ή άλλως ήταν κάτι που κουβεντιάζαµε. ∆εν ήταν να φύγω από το Star, απλώς τότε είχε προκύψει το θέµα µε τις τηλεοπτικές άδειες και είχαν µείνει τα πράγµατα λίγο µετέωρα - δεν υπήρχαν ψυχαγωγικές εκποµπές και έτσι για έναν χρόνο ήµουν στον Alpha και συνεργάστηκα µε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η διάθεση του Star ήταν να συνεχίσουµε τη συνεργασία µας, ενώ ήδη το κανάλι µού είχε µιλήσει για το πρωινό πρόγραµµα από τον Μάιο, προτού υπάρξει το δίδυµο Καραβάτου-Κατσούλη.

Πώς είναι ως συνεργάτες;

Την Κατερίνα τη γνωρίζω χρόνια. Είχαµε πάλι συναντηθεί στο «Κους Κους το µεσηµέρι». Με την Κ. Καραβάτου µου είχε δοθεί πολύ περισσότερος τηλεοπτικός αέρας από όσο µου είχε δοθεί µέχρι τότε. Αυτό ήταν και το πρώτο µου µεγάλο τηλεοπτικό βήµα. Είχα µάθει πάρα πολλά και ουσιαστικά τότε φόρεσα για πρώτη φορά ακουστικό και άρχισα να επικοινωνώ µε τον αρχισυντάκτη. Ολα αυτά τα 10 χρόνια είχαµε µια πολύ γλυκιά σχέση. Εννοείται πως µιλούσαµε συχνά, αλλά δεν είχε τύχει να συνεργαστούµε. Τον Κρατερό τον γνώρισα τώρα, αν εξαιρέσεις τη γνωριµία µας χρόνια πριν από τις διάφορες συνεντεύξεις που του έχω κάνει ως ηθοποιού.

Ενα ζευγάρι στη ζωή μπορεί να φέρει τα προβλήματα του σπιτιού στο πλατό;

Είναι τόσο ωραίο το κλίµα, όχι µόνο µε την Κατερίνα και τον Κρατερό, αλλά και µε τον αρχισυντάκτη της εκποµπής, Γ. Εφραιµίδη, µε τον οποίο γνωριζόµαστε πάρα πολλά χρόνια, όπου είναι πραγµατικά παιδική χαρά! Αυτό προσδίδει µια δηµιουργικότητα στα πράγµατα. Η τηλεόραση θέλει επικοινωνία, χιούµορ, τρολάρισµα και πολύ αυτοσαρκασµό. Ολα αυτά τα έχουµε και έτσι κουµπώσαµε αµέσως!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved