Σάσα Σταμάτη: «Δεν ασχολήθηκα πολύ με τα νούμερα»
Media

Σάσα Σταμάτη: «Δεν ασχολήθηκα πολύ με τα νούμερα»

Η Σάσα Σταμάτη με την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ, ξεκίνησε έχοντας απέναντι την εκπομπή Αποκαλυπτικά στο Epsilon, η οποία έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα στη ζώνη.

Είχε αγωνία πώς θα πάνε;
«Όταν ανακοίνωσα σε φίλους και συναδέλφους ότι θα κάνω αυτή την εκπομπή, μου είπαν όλοι να μην την αναλάβω γιατί έχουν δοκιμάσει πολλοί να κάνουν κάτι το Σαββατοκύριακο και δεν πετυχαίνει. Όμως, το είχα πάρει απόφαση. Είχα πολλή αγωνία και χρειάστηκε να επισκεφτώ και ψυχολόγο. Θυμάμαι ότι μπήκα μετά από πολύ καιρό στο πλατό της Ντορέττας για να τη χαιρετήσω. Την ώρα που μπήκα, ένιωσα μια ταχυπαλμία. Και κατάλαβα ότι αυτό ήταν υπερβολικό άγχος, οπότε τι θα γινόταν όταν θα ξεκινούσα τη δική μου εκπομπή; Με βοήθησε ο ψυχολόγος να το διαχειριστώ»

Τελικά τα νούμερα την δικαίωσαν. Κάποιες φορές πέρασε μπροστά και από τον ανταγωνισμό.
«Πιστεύω ότι μπορούμε και καλύτερα. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Δεν ασχολήθηκα πολύ με τα νούμερα. Απλά με ενδιέφερε να είναι μία εκπομπή που να έχει ενδιαφέρον, να έχει θέματα. Τίποτα δεν χαρίζεται. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Σέβομαι το ότι υπάρχει μία ομάδα πέντε χρόνια απέναντι και πήγαινε πολύ καλά. Σκοπός μου δεν ήταν να χτυπήσω τους απέναντι, αλλά να πάω εγώ καλά. Δεν μου αρέσει να μην πόνε καλά ή να κοπούν οι απέναντι, σε μια εποχή που όλοι ζουν για το μεροκάματο. Τα Αποκαλυπτικά κατά καιρούς με είχαν στηρίξει. Με είχαν φιλοξενήσει. Θα ήταν και άδικο», λέει η παρουσιάστρια στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved