Nomads 2: Το διαβάσαμε και δεν το πιστεύαμε! Δείτε ποιος συζητάει για το παιχνίδι!
Media

Nomads 2: Το διαβάσαμε και δεν το πιστεύαμε! Δείτε ποιος συζητάει για το παιχνίδι!

To «Nomads 2» αναµένεται να ανατρέψει τον συνήθη προγραµµατισµό ανάλογων προγραµµάτων, καθώς δεν θα µεταδίδεται στην αρχή της εβδοµάδας αλλά στο τέλος, µε στόχο να ενισχύσει σηµαντικά το πρόγραµµα του σταθµού το Σαββατοκύριακο. 

Με τέσσερα επεισόδια την εβδοµάδα, οι περιπέτειες από τη Μαδαγασκάρη θα µεταδίδονται στην prime time του ΑΝΤ1 από την Πέµπτη έως και την Κυριακή.
Οπότε, ανοίγοντας κύκλωµα µέσω δορυφόρου, θα µεταδίδεται ζωντανά από το νησί του Ινδικού Ωκεανού η αποχώρηση της εβδοµάδας, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν έως την τελευταία στιγµή, για να διαµορφώσουν το τελικό αποτέλεσµα. Η επιλογή των παικτών θα ολοκληρωθεί έως τον ∆εκαπενταύγουστο. Ηδη η παραγωγή του ΑΝΤ1 βλέπει 8-10 άτοµα την ηµέρα, για να επιλέξει τα πρόσωπα που θα γίνουν... νοµάδες. Συζητήσεις έγιναν ήδη µε την Κατερίνα Στικούδη, τον Ηλία Βαλάση, από το πρώτο «Survivor», και µε άλλους.

Αντί για τρεις, οι οµάδες, σύμφωνα με τη Realnews, θα είναι δύο και θα περιλαµβάνουν λίγο απ’ όλα: και επώνυµους και µη, και άνδρες και γυναίκες, και υπεραθλητές και κοινούς θνητούς. Οπως αποφασίστηκε, θα γίνει δηµιουργική σύνθεση των προσώπων ώστε να συσταθούν δύο οµάδες, χωρίς να υπάρχει κάποιο σηµείο διάκρισης ή διαχωρισµού. Στόχος, µάλιστα, είναι η επιλογή των παικτών να ολοκληρωθεί το ταχύτερο, ώστε το κανάλι να προλάβει να µας τους συστήσει. Σύµφωνα µε πληροφορίες, στον ΑΝΤ1 σχεδιάζουν µια σειρά εκποµπών για τον Σεπτέµβριο για να παρουσιάσουν έναν-έναν τους παίκτες του «Nomads 2», ώστε να είναι ήδη γνωστοί όταν πατήσουν στο έδαφος της Μαδαγασκάρης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved