Η τρικλοποδιά τηλεοπτικών παραγόντων σε δημοσιογράφο, η παρουσιάστρια και ο ανταγωνισμός!
Media

Η τρικλοποδιά τηλεοπτικών παραγόντων σε δημοσιογράφο, η παρουσιάστρια και ο ανταγωνισμός!

Γνωστός δημοσιογράφος στην ελληνική τηλεόραση αποκαλύπτει τις... τρικλοποδιές που έφαγε στον χώρο της μικρής οθόνης και μιλάει για τον ανταγωνισμό που έχει δεχτεί στο χώρο της δουλειάς του. 

Ο λόγος για τον Γιάννη Πουλόπουλο που παρακολουθούσαμε -και θα συνεχίσουμε την επόμενη σεζόν- στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου. Δείτε τι αποκάλυψε!

Του χρόνου θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Θεωρείς ότι θα έρθει μια καλύτερη τηλεόραση;

Νοµίζω ότι ο ανταγωνισµός κάνει µόνο καλό στην τηλεόραση. Οι πληροφορίες µου λένε ότι θα δοθούν και λίγα περισσότερα χρήµατα τουλάχιστον από τους καινούργιους παίκτες. Αυτό σηµαίνει ότι και τα υπόλοιπα κανάλια θα καταλάβουν ότι µε πολύ µικρά budgets δεν µπορείς να κάνεις επιτυχηµένες παραγωγές. Θεωρώ ότι επειδή η διαφηµιστική πίτα θα µοιραστεί, θα υπαρξει µια ακόµη περισσότερο ανταγωνιστική χρονιά.

Eίσαι πολύ ευγενικός άνθρωπος, αλλά συχνά τα ρεπορτάζ σου μπορεί να ενοχλήσουν κάποιους. Σου έχει παραπονεθεί κανείς;

Ναι, έχει τύχει να µε πάρουν τηλέφωνο και να µου πουν «γιατί είπες αυτό το πράγµα;» και να τους απαντήσω «αφού το έµαθα»… Οι ειδήσεις που έχω είναι πάντα διασταυρωµένες, γι’ αυτό και βγαίνουν. Το ίδιο το ρεπορτάζ σε δικαιώνει στην πορεία.

Εχεις βιώσει ανταγωνισμό;

Ασφαλώς. Είµαι ένας άνθρωπος που δεν µε ενδιαφέρει να κάνω καριέρα, αλλά να περνάω καλά. Είναι το πρώτο µου µέληµα. Μπορεί να κάνω πίσω στο θέµα της καριέρας, προκειµένου να αισθανθώ ασφαλής στο περιβάλλον που βρίσκοµαι. Εχει τύχει να κάνω δοκιµαστικά, η παρουσιάστρια να µου δίνει χώρο και κάποιοι παράγοντες να µην επιθυµούν να βγω στον αέρα. Μετά από 20 χρόνια εµπειρίας, πιστεύω ότι σε µια εκποµπή δεν έχει σηµασία ο χρόνος που έχεις, αλλά το τι λες. Αν αυτό που λες είναι ουσιαστικό, έστω και για πέντε λεπτά, µπορεί να κάνεις επιτυχία. Ενώ µπορεί να κάνεις ακόµα και τρεις ώρες εκποµπή και να µη σε θυµάται µετά κανείς.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved