Η γιορτινή πρεμιέρα του Epsilon TV τον ερχόμενο Οκτώβριο και τα δελτία ειδήσεων με Στάη και Δρούγκα!
Media

Η γιορτινή πρεμιέρα του Epsilon TV τον ερχόμενο Οκτώβριο και τα δελτία ειδήσεων με Στάη και Δρούγκα!

Με πανηγυρική πρεμιέρα, που θα θυµίσει την πρώτη ηµέρα λειτουργίας του Μega, σχεδιάζει να αλλάξει όνοµα και ταυτότητα το Εpsilon Tv.

Τα εγκαίνια του νέου καναλιού θα γίνουν on air το πρώτο δεκαήµερο του Οκτωβρίου. Το ρολόι θα µετρήσει ανάποδα και στην οθόνη θα εµφανιστεί το λογότυπο του νέου brand name που θα σηµατοδοτήσει την έναρξη της νέας εποχής του σταθµού, όπως ακριβώς έγινε στις 15:00 το µεσηµέρι της 20ής Νοεµβρίου του 1989 στον αέρα του Μega, που ξεκίνησε έτσι τη λειτουργία του.

Μπορεί το Εpsilon να µην ξεκινά από το µηδέν, όπως το πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι που σηµατοδότησε µάλιστα και την έλευση της ιδιωτικής τηλεόρασης στη χώρα, στόχος του διευθύνοντος συµβούλου, Τζώννη Καληµέρη, πάντως, που έζησε από κοντά και την πρώτη ηµέρα του Mega, είναι το νέο Epsilon να προκαλέσει ανάλογους συνειρµούς... ρηξικέλευθης έναρξης. Αµέσως µετά θα δοθεί το σύνθηµα για την έναρξη του προγράµµατος µε νέα πρόσωπα στα δελτία του σταθµού.

Σύµφωνα µε πηγές από το κανάλι, οριστικοποιείται η συµφωνία µε την Έλλη Στάη που θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του νέου Epsilon. Εως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραµµές, έµενε µια µόνο εκκρεµότητα για τις τελικές υπογραφές που θα επισηµοποιήσουν τη συµφωνία. Για το µεσηµεριανό δελτίο, επίσης, έκλεισε η προερχόµενη από το Mega, Λίνα Δρούγκα. Οσο για τα δελτία του Σαββατοκύριακου, οι επαφές συνεχίζονται ενώ εξετάζεται να δοθεί βήµα σε εντελώς νέα πρόσωπα που θα συνδέσουν το όνοµά τους µε το νέο Epsilon σύμφωνα με τη Realnews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved