Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συνταγή για την επιτυχία»
Media

Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συνταγή για την επιτυχία»

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ένας από τους κεντρικούς δημιουργούς του «Τατουάζ», έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός.

Μεταξύ άλλων έχει σκηνοθετήσει το «Βαλς με 12 θεούς», τους «31 δρόμους», το «Μπρούσκο» και είχε τη σκηνοθετική επιμέλεια στο «Ρουά ματ».

Έχει παίξει στα «Άσπρα μπαλόνια», στο «Σε φόντο κόκκινο», στο «Αλλού ξημερωμένοι» και έχει κάνει guest εμφάνιση στην «Ονειροπαγίδα». Στο «Τατουάζ» κρατά και το ρόλο του Νικόλα Ρουμπέση, σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ, αλλά και χορευτή-χορογράφου του αργεντίνικου τάνγκο.

Σε μία εποχή που ξεχειλίζει από ιστορίες και εικόνες, για τον Αντρέα Γεωργίου πότε μια ελληνική σειρά γίνεται ενδιαφέρουσα;
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συνταγή. Παίζει σημαντικό ρόλο το timing και μετά έρχεται η σύγκριση με το τι παίζεται εκείνη την περίοδο στον ανταγωνισμό».

Και η δύναμη του σεναρίου;
«Όπως συμβαίνει και στη ζωή, όπου γίνονται ανατροπές τις οποίες δεν γνωρίζουμε από πριν, το ίδιο ισχύει και σε ένα σενάριο».

Από παιδί κέντριζε το ενδιαφέρον σας η υποκριτική;
«Ανέκαθεν. Δεν μπορούσα να το ερμηνεύσω όταν ήμουν μικρός, αλλά αργότερα κατάλαβα τα σημάδια! Το είχα το μικρόβιο», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved